separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

SVE PUCALO OD NEPRIJATNOSTI: Sonja izašla u restoran, a onda je u isti ušetao Lukas sa novom devojkom i seo sto do nje! O njenoj reakciji svi bruje


Svi su pažljivo posmatrali kako će reagovati Lukasova bivša supruga.


Aca Lukas i Sonja Vuksanović razveli su se nakon pet godina braka u kojem su dobili i ćerku Viktoriju. Pevač trenutno ima novu devojku Jovanu sa kojom uživa u svakom trenutku. 

Autor: Instagram

U sredu veče Sonja Vukasnović je izašla sa ćerkom Sofijom i drugaricama u jedan popularni beogradski restoran, a fotografije iz provoda podelila je i sa pratiocima na svom profilu na društvenoj mreži Instagram.

Autor: Printscreen Instagram

Autor: Printscreen Instagram/Privatna arhiva

Portal Pink.rs od prisutnih je saznao da je na istom mestu i u isto vreme, samo nekoliko metara dalje od Sonje, bio i njen bivši suprug Aca Lukas sa novom devojkom Jovanom. On se nije oglašavao na društvenim mrežama kao Sonja, a folker očigledno nije želeo da deli momente koje je proveo sa Jovanom zbog čega na njegovom profilu nema nijedne slike slike iz provoda.

Iako je situacija bila prilično neprijatna, Sonja se trudila da previše ne obraća pažnju na bivšeg supruga i njegovu novu partnerku, već 

Autor: Pink.rs

Podsetimo, Aca Lukas je pre nekoliko dana zajedno sa Majom Berović održao promociju njihovog dueta pod nazivom "Problem". Osim što je promovisao novu pesmu, tada je javnosti predstavio i novu devojku Jovanu koja se te noći pojavila u belom kombinezonu i istakla svoj duboki dekolte.

Pink.rs

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti