AKTUELNO

Njena podrška se nije pojavila u studiju.

Učešće Suzane Perović u rijaliti programu "Zadruga 2" ostaće upamćeno po turbulentnoj vezi sa Mikijem Đurićićem, a ova superfinalistkinja doživela je čak i fizičko nasilje od pčelara iz Kupinova.

PROČITAJTE: BUDE SE STARE SIMPATIJE? Jeremić OVIM potezom iznenadio Lunu dan posle superfinala! Da li će pobednica 'Zadruge 2' pasti na njegov ŠARM? (VIDEO)

Foto: Pink.rs

Pevačicu u studiju nakon izbacivanja nisu dočekali članovi njene porodice, što je mnoge iznenadilo. Tokom superfinalne noći paparaci portala Pink.rs zabeležili su Suzanu kako iza kulisa razgovara telefonom.

PROČITAJTE: TO SAM NAJMANJE OČEKIVALA: Suzanu Perović porodica NIJE DOČEKALA U STUDIJU, ona za Pink.rs otkrila zbog čega, pa priznala da li će pozvati MIKIJA! (VIDEO)

Foto: Pink.rs

Foto: Pink.rs

Nije poznato da li je ona tom prilikom razgovarala sa svojim sinom i ćerkom ili sa Mikijem Đuričićem. Inače, u intervjuu za portal Pink.rs Suzana je izjavila kako su njeni najdraži kasnili na superfinale, jer se nisu dobro razumeli sa Dejanom Milićevićem oko polaska za Šimanovce.

Foto: Pink.rs

Na pitanje da li će pozvati Mikija, Suzana je odgovorila da još uvek nema odgovor na to pitanje, jer ne zna šta se dešavalo nakon njegove diskvalifikacije iz "Zadruge".

Pink.rs

#Suzana Perović

'