AKTUELNO

Ovo je obeležilo uspešnu sezonu emisije "Paparaco lov".

Večeras je emitovana poslednja emisija "Paparaco lova" u ovoj veoma uspešnoj sezoni. U finalnoj emisiji ekipa paparaca bavila se najvećim blamovima, skandalima i tračevima u proteklih godinu dana koje su usnimili.

PROČITAJTE: ZAGRLIO ČAK I DRVO! Kebi tropske temperature ne mogu ništa, pevač usnimljen kako se rekreira na plus 30! (VIDEO)

MESTO BROJ 34 - Miki Đuričić

Foto: TV Pink Printscreen

Ovaj nekadašnji rijaliti učesnik nakon izlaska iz "Zadruge" imao je saobraćajnu nezgodu, kada je zaspao za volanom i sleteo sa puta, a tom prilikom nije imao vozačku dozvolu. Tada je prednja strana automobila pretrpela najveću štetu, a Miki je završio u bolnici.

MESTO BROJ 30 - Ivana Šašić

Foto: TV Pink Printscreen

Pevačica Ivana Šašić uslikana je od strane ekipe emisije "Paparaco lov" kako izlazi iz jednog lokala. Sve se dogodilo tokom zimskog peroda kada je bio led na ulicama, a Ivana za to nije marila, pa se okliznula što je usnimljeno.

MESTO BROJ 28 - Vesna Zmijanac

Foto: TV Pink Printscreen

Na snimanju jedne emisije našle su se zajedno Vesna Zmijanac, Zlata Petrović i Suzana Mančić. U pauzama od snimanja one su odlučile da probaju hranu koja je postavljena kao posluženje, a u čemu je prednjačila Vesna koja je jela sve što joj je došlo pod ruku.

MESTO BROJ 24 - Teodora Džehverović i Anđelo Ranković

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

Proteklih meseci puno se spekulisalo i o tome da li su se Anđelo Ranković i Teodora Džehverović pomirili. Njih dvoje uslikani su zajedno kako se voze automobilom od pevačicine zgrade, gde je Ranković sa Džehverovićevom proveo puna dva sata.

MESTO BROJ 21 - Marija Ana Smiljanić i Vladimir Volkov

Foto: TV Pink Printscreen

Bivša rijaliti učesnica Marija Ana Smiljanić uslikana je zajedno sa Vladimirom Volkovim, pre nego što je fudbaler raskinuo vezu sa pevačicom Sandrom Afrikom. Marija i Volkov tada su proveli noć zajedno u jednom prestoničkom restoranu gde su uživali u hranu i piću.

MESTO BROJ 20 - Anabela Atijas

Foto: TV Pink Printscreen

Pevačica Anabela Atijas i majka učesnice "Zadruge" Lune Đogani, usnimljena je pre nekoliko meseci kako po naselju u kom živi šeta kučiće. U jednom momentu pevačica je pseći izmet šutirala svojom patikom.

MESTO BROJ 14 - Ana Bekuta

Foto: TV Pink Printscreen

Ekipa emisije "Paparaco lov" u ovoj sezoni patila je pevačicu Anu Bekutu, a jednom prilikom usnimili su i pad popularne vokalne umetnice. Bekuta je šetala ulicama Beograda, a u jednom momentu nije primetila prepreku na putu zbog čega se okliznula i pala.

MESTO BROJ 13 - Dara Bubamara

Foto: TV Pink Printscreen

I Dara Bubamara okliznula se na ulicama prestonice i pala na kolena, a sve se dogodilo kada se uputila na proslavu kod koleginice Goge Sekulić kada je pevačica slavila krštenje svog sina Vasilija Andreja Domanovića.

MESTO BROJ 7 - Maja Marijana

Foto: TV Pink Printscreen

Pevačici Maji Marijani zapaljen je nedavno automobil ispred kuće u beogradskom naselju Žarkovo. Sigurnosne kamere snimile su dve osobe koje su na glavi imale kapuljače kako prilaze automobilu i polivaju ga, pretpostavlja se benzinom. Posle toga, automobil je buknuo.

MESTO BROJ 5 - Andreana Čekić

Foto: TV Pink Printscreen

Pevačica Andreana Čekić stupila je u vezu sa oženjenim saradnikom Markom Miloševićem. Svoje obraćanje javnosti imala je i Markova supruga Marina koja je rekla da je za njihovu vezu saznala iz medija. Marko je počeo da radi za Andreanu u septembru 2018. godine, a u januaru ove godine njih dvoje su započeli romansu. Za sve ovo Marina je saznala osmog marta na Đanijevom koncertu.

MESTO BROJ 4 - Nataša Bekvalac i Luka Lazukić

Foto: TV Pink Printscreen

Fizičko nasilje koje je pevačica Nataša Bekvalac pretrpela od svog trećeg supruga Luke Lazukića, bio je jedan od većih skandala koji su uzdrmali javnost u proteklom periodu. Pevačica je nakon ovoga dobila svu podršku od strane svojih kolega i prijatelja, ali i od publike. Drama se dogodila na Dedinju, samo nekoliko meseci nakon njihove svadbe.

MESTO BROJ 3 - Gagi Đogani

Foto: TV Pink Printscreen

Emisija "Paparaco lov" usnimila je Gagija Đoganija, densera i oca učesnice "Zadruge" Lune Đogani, kako šeta psa svoje bivše supruge Anabele Atijas. Gagi je pokušao da uhvati psa, ali mu to nije pošlo za rukom zbog čega je postao agresivniji i zgrabio psa za vrat.

MESTO BROJ 2 - Miki Đuričić

Foto: TV Pink Printscreen

Javnost je oštro osudila ponašanje Mikija Đuričića koji je u rijaliti programu "Zadruga 2" ošamario prvo Suzanu Perović, a zatim je nasrnuo štakama na Nadeždu Biljić. Miki je posle ovoga diskvalifikovan i dobio je godinu dana kućnog zatvora.

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

PROČITAJTE: EKSKLUZIVNI SNIMCI! Ovako je priveden Miki Đuričić: Suzani je udario šamarčinu, pa štakama prebio Nadeždu, a onda je REAGOVALA POLICIJA (VIDEO)

Autor: S. Kuvekalović

#Paparaco lov

'