separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

HITNO JOJ JE POTREBNA KRV: Bivša misica Dijana Milojković vodi najtežu borbu SA OPAKOM BOLEŠĆU, javnost ju je upoznala kao velikog BORCA, a sada joj treba POMOĆ! (FOTO)


Pomoć joj je sada najpotrebnija.


Bivša misica Dijana Milojković privukla je veliku pažnju domaće javnosti kada je progovorila o svojoj borbi s opakom bolešću, koja traje već nekoliko godina.

Autor: Privatna arhiva

Ona je pre više od dve godine započela ovu najtežu životnu borbu i pri tome pružila podržku svim ljudima koji dele njenu sudbinu, ali danas je sve zabrinula poruka koja se pojavila na društvenim mrežama.

Javne ličnosti, među kojima je i pevačica Ana Nikolić, dele na društvenim mrežama identičan post, da je Dijani hitno potrebna krv grupe B pozitivna i apeluju na sve koji su u mogućnosti da joj pomognu.

Podsetimo, ova hrabra devojka dospela je u središte interesovanja domaće javnosti zbog svog nesvakidašnjeg odnosa prema karcinomu, budući da ju je borba sa ovom opakom bolešću pretvorila u motivacionog govornika i nekoga na koga se ugleda na hiljade ljudi. Ona se neumorno trudila da vlastitim primerom ulije nadu svima onima koji su u istoj ili sličnoj situaciji.

Pink.rs

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti