AKTUELNO

Očekuju da će jednom zapevati u pravoj operi.

Uroš Stanković odlučio je da u drugoj polufinalnoj večeri "Pinkovih zvezdica - All stars" napravi veliko iznenađenje, pa je kao peti ove noći izveo pesmu "Nessun Dorma" čuvenog operskog pevača Pavarotija.

Foto: Pink.rs

Petočlani žiri, publika u studiju, a verujemo i gledaoci kraj malih ekrana gledali su i slušali Urošev nastup bez daha, a on je dao sve od sebe da zasija punim sjajem.

Foto: TvPink Printscreen

Goca Tržan je bila zabezeknuta tokom njegovog nastupa, pa ga je posmatrala bez treptaja, dok je Nataša Bekvalac zatvorila oči i uživala u spektaklu.

Foto: TvPink Printscreen

Dobro poznati sastav koji već mesecima ocenjuje zvezdice iz crvenih stolica i večeras je prokomentarisao ovaj nastup.

Ti si kao u paunovom repu divno pero, tako ste svi ponaosob divna pera. Vi imate ogroman dijapazom talenata. Ovo si večeras prilagodio sebi, uspeo si da izvučeš i najviši ton, ja ti čestitam, stvarno ti čestitam. Ovo je rizično vrlo, ali si ga zabiberio i neka si - navela je Goca Tržan.

Foto: TvPink Printscreen

U moru omladine koja sluša muziku koja je popularna i moderna ja sam večeras oduševljena odabirom numere. Jako sam ponosna što postojiš. Vozao si nas kroz razne žanrove, a večeras si bio najdostojanstveniji - navela je Nataša Bekvalac.

Foto: TvPink Printscreen

Postoje dve arije gde se ja zaplačem, jedna od njih je ova, ja padnem u nesvest. Mnogo mi je drago jer se ja tebe dobro sećam, sećam se svih tvojih putanja i drago mi je da ostaneš u ovome stvarno. Za ovakvo pevanje moraš da imaš dobrog profesora, sve je kako treba, sve si uradio fino, meni se to dopada, imaš lik kao Mario Lanca. Bilo bi mi jako drago da dođem da te slušam u nekoj operi, voleo bih da to neguješ. Za takvo pevanje treba ti zdravo grlo, čisto i škola. Profesore vodi računa o ovom mladom perspektivnom momku. Izabrao si dobar put i ja sam sam pevao nekad ovo. Ti ćeš svoj glas još oformiti, ali sam oduševljen stvarno, pa čovek peva operu, konačno bravo - rekao je Sale Tropiko.

Foto: TvPink Printscreen

Ukoliko želite da podržite Uroša Stankovića, njegov redni broj za glasanje je 5, a za njega možete glasati tako što ćete pratiti uputstvo za glasanje u nastavku!

Foto: E-stock, Pink.rs

Foto: E-Stock, Pixabay, Pink.rs/S.Kojić

Ukoliko ste propustili da pogledate Urošev nastup to možete učiniti u narednom snimku.

Sve novosti o vašem omiljenom muzičkom takmičenju "Pinkove zvezdice - All Stars" pratite na zvaničnoj Fejsbuk stranici klikom OVDE, kao i na zvaničnoj Instagram stranici klikom OVDE.

R. L.

#Pinkove zvezdice - All Stars

#Uroš Stanković

'