AKTUELNO

Bez greške!

Četvrta po redu u drugoj polufinalnoj večeri "Pinkovih zvezdica - All stars" nastupila je Irina Arsenijević, koja je otpevala pesmu "Ciganka sam mala" Silvane Armenulić.

Foto: Pink.rs

Irina je navikla i žiri, ali i milionsku publiku da kod nje ne postoji greška, niti loš dan, a tako je bilo i ovoga puta, pa su svi njen nastup gledali bez treptaja. Ceo studio igrao je tokom njenog performansa.

Foto: TvPink Printscreen

Petočlani stručni žiri koji je proteklih osam meseci ocenjivao zvezdice, večeras nema pravo na to, ali komentari ovih vrstih muzičara nisu izostali ni ove noći.

Šta reći za Irinu, to je jedan toliko savršen i genijalan komentar. Kad neko toliko dobro peva ne znaš šta da kažeš. Tvoj najgledaniji snimak je kad si pevala narodnu muziku, to ti najbolje leži - rekao je Nemanja, muzički producent zvezdica.

Foto: TvPink Printscreen

Ti si ovu pesmu otpevala sa puno žara, pevala si to nežno, ispričala si priču, iznela si pesmu onako kako treba baš da nas dirne - navela je Kristina Kija Kockar.

Foto: TvPink Printscreen

Ti si se naslušala ovog melosa, on ti je u malom prstu. Ti si prosula neku vranjasnku frazu, to ni starije koleginice ne otpevaju tako. To je mene tako pogodilo. Baš si me patosirala, svaka ti čast, mnogo mi je bilo lepo da te čujem i mnogo mi je drago da sam došao - naveo je Sale Tropiko.

Foto: TvPink Printscreen

Ukoliko želite da podržite Irinu Arsenijević, njen redni broj za glasanje je 12, a za nju možete glasati tako što ćete pratiti uputstvo za glasanje u nastavku!

Foto: E-stock, Pink.rs

Foto: E-Stock, Pixabay, Pink.rs/S.Kojić

Kako je izgledao Irinin nastup možete pogledati u snimku koji sledi.

Sve novosti o vašem omiljenom muzičkom takmičenju "Pinkove zvezdice - All Stars" pratite na zvaničnoj Fejsbuk stranici klikom OVDE, kao i na zvaničnoj Instagram stranici klikom OVDE.

R. L.

#Irina Arsenijević

#Pinkove zvezdice - All Stars

'