AKTUELNO

Premijera se očekuje na jesen!

Diva srpske kinematografije Branka Katić već godinama živi u Londonu, odakle putuje na sve strane sveta gde snima serije i filmove. Ona je nedavno snimila film sa holivudskim superstarom Havijerom Bardemom, zbog kog mnoge žene padaju u nesvest, a koji je oženjen lepoticom Penelopom Kruz.

Foto: Tanjug

- Snimila sam film "Molly" engleske rediteljke Sali Porter, u kome igram sa Havijerom Bardemom, koji je uzbudljiv, snažan, istinit glumac i mladom američkom glumicom El Fening, takođe odličnom glumicom, ali i pravom mudricom. Snimajući taj film imali smo veliku slobodu da istražimo tanana stanja jedne veoma delikatne situacije - rekla je Branka i otkrila da se premijera ovog ostvarenja očekuje na jesen.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Inače, glumica se nedavno vratila iz Torina, gde je snimala nastavak filma "Kingsman" u kom je igrala Aleksandru Nikolajevnu Romanov, poslednju rusku caricu. Trenutno se nalazi u Hrvatskoj, gde snima poslednju sezonu serije "Novine" koja je postigla veliki uspeh i prva je serija iz regiona koja se nalazi na striming servisu "Netfliks".

Autor: Pink.rs

#Branka Katić

#Havijer Bardem

#glumica

'