AKTUELNO

Koraćeva potpuno pobesnela.

Naredni klip prikazan ove noći bio je onaj na kom su Zorica Marković i Lepi Mića pričali o Ani Korać. Mića je tom prilikom zamerio svojoj drugarici Ani što sve poriče, pa čak i kada se iznesu konkretni dokazi.

Ja sam rekao da sam na njenom mestu da bih ove probleme rešio za dve sekunde. Kažeš: "Ja sam živela kod Mine. Bila sam sa Filipom, kupovao mi je, davao mi je, šta je problem" i niko te ništa više ne pita. Ona sve viče "Laž, laž" i posle dolaze dokazi koji govore da nije laž. Ja bih ovako rekao: "Da li je bilo ili nije, to je naša stvar", a ti si htela da se spaseš od nečega od čega nema spasa - vikao je Mića.

Foto: TvPink Printscreen

Ja sam pričala onako kako jeste, mi nismo bili zajedno, nije mi kupio ništa - ponavljala je Koraćeva.

Foto: TvPink Printscreen

Svaki diktator je pao kada je sebi dokazivao da je u pravu. Ti samo čekaš da izađeš odavde. Ja tebe volim, ali ne mogu da ćutim, jer ispadaš smešna. Navukla si gnev kad si rekla da nisi bila kod Mine. Strahovala si da David nešto ne bi povezao - urlao je pevač.
Ne može da poveže kad to nema veze s mozgom - navela je Ana.

Foto: TvPink Printscreen

Prijatelj ti je pravi ko ti kaže sve u oči. Ti znaš da sam ti prošle sezone sve sasula za Janjuša - vikao je Mića.
Ja sam se družila sa Janjušem kao i sa Borom - pravdala se Koraćeva.

Foto: TvPink Printscreen

Ti si sa Janjušem bila više od prijateljstva, manje od veze. Nisi se mazila sa Borom kao sa Janjušem. Lažeš kao pas, lažeš sebe, a ne mene. Što Bora nije pobegao zbog tebe, ja nisam pobegao zbog tebe jer mi nismo u kombinaciji. Vi ste bili u kombinaciji. Bili ste više od prijateljstva. Tako je isto i sa Filipom, to je tačno, a ti bežiš od toga i lažeš kao pas. Kad budeš izašla napolje videćeš da je Mića sve u pravu - zaključio je Lepi Mića.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: Marko saznao da je Luna NARUČILA SLOBINU PESMU, pa otkrio šta misli o tome I DA LI MU SMETA TO ŠTO VOLI DA GA SLUŠA! Đoganijeva nije znala šta da mu odgovori! (VIDEO)

Kako je ovo izgledalo, pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

R. L.

#Zadruga 2

'