AKTUELNO

Vlasnik TV Pink je ponovo izašao na ulice glavnog grada i provozao elektro-skejt.

Avanture Željka Mitrovića na elektro-skejtu i njegove vožnje koje je zabeležio 8K360 kamerom izazvale su veliko interesovanje njegovih pratilaca, ali i domaće javnosti.

Uživajući u svom hobiju, Željko se provozao najpoznatijim ulicama u Londonu, Njujorku, Beču i Kanu, što su pratioci mogli da vide na njegovom Instagram profilu, a ne krije da ga nakon napornog dana posebno opuštaju noćne vožnje u Beogradu.

Nakon Knez Mihailove i Kneza Miloša, Željko je odlučio da testira i Brankov most za noćnu vožnju na elektro-skejtu. Vozeći po jednom od najprometnijih mostova u prestonici i snimajući sve kamerom za koju se svi pitaju kako funkcioniše, Željko je izazvao znatiželjne poglede prolaznika.

Zamalo se nisam prosuo sinoć i to na sred Brankovog mosta! - napisao je Željko uz video.

Kada je već vozio preko Brankovog mosta, Željko je odlučio da se spusti do reke i za vožnju testira šetalište u Beogradu na vodi.

Za razliku od Brankovog mosta, Željko je pohvalio šetalište u Savanovi, kao odlično mesto za vožnju skejta. Izgleda da mu se od svih mesta u Beogradu na kojima je vozio svoju omiljenu igračku, Beograd na vodi ipak najviše dopao.

Konačno je i Beograd dobio super stazu za skejtere! Beograd na vodi ima top platfotmu! - napisao je Željko.

Sa Željkom su se složili i njegovi pratioci, koji su istakli da je ovaj deo Beograda savršen ne samo za vožnju skejta i bicikla, već i za šetnju i opuštanje. Ipak, Željkove pratioce na ovoj društvenoj mreži i dalje najviše zanima po kom principu funkcioniše 8K360 kamera, a da li će im otkriti ovu tajnu, ostaje da saznamo.

Autor: M. Đ.

#Beograd na vodi

#Brankov most

#RTV Pink

#Televizija Pink

#Željko Mitrović

'