separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

Otac joj je bio velika pevačka zvezda, a ona je postala pevačica: Nedavno su joj UHAPSILI MUŽA, a sada je pokazala S*KSI TELO! Gore društvene mreže! (FOTO)


Sve loše događaje ostavila je iza sebe. Sada uživa, radi na sebi i misli samo o budućnosti.


Tridesetosmogodišnjoj pevačici Jeleni Jevremović, iako je na izmaku četvrte decenije, na fizičkom izgledu i izvajanom telu mogu pozavideti mnogo mlađe devojke! Da je zaista tako dokazuju i njeni golišavi selfiji koji su ovih dana napravili pravu pometnju na društvenoj mreži Instagram.

Zgodna pevačica trenutno odmara u Španiji, odakle se redovno javlja pratiocima na društvenoj mreži gde je zatrpavaju mnoštvom komplimenata na račun njene lepote i zgodnog, izvajanog tela.

Jelena je, inače, ćerka pevača Mikija Jevremovića, koji je u januaru 2017. preminuo usled posledica moždanog udara, koji je doživeo u svojoj 75. godini. Očeva smrt pala joj je veoma teško, a osim ove tragedije niz loših događaja dodatno je uneo turbulencije u njen privatni život. Naime, pre dve godine joj je uhapšen tadašnji suprug Predrag Nedeljković, zbog posedovanja velike količine narkotika i oružja, a nakon izvesnog vremena usledio je i razvod od kojeg se, po svemu sudeći, oporavila.

Pink.rs

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti