separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

'DAJ 2.000 EVRA ILI ĆU TI POSLATI ZEMUNCE' Pao zbog reketiranja: Ovo su detalji hapšenja Sekinog brata! (FOTO)


Pozivao na poznanstvo sa pripadnicima ozloglašenog zemunskog klana.


Nedžad Ramić (42), brat folk zvezde Svetlane Seke Aleksić, uhapšen je zbog sumnje da je reketirao vlasnika poslastičarnice u Staroj Pazovi, od kog je pokušao da iznudi 2.000 evra! Naime, Ramić je duže vreme uznemiravao lokalnog ugostitelja, kome je upadao u radnju, zahtevajući da mu isplati 2.000 evra.

- Pre izvesnog vremena Ramić se okomio na poslastičara. Došao je u njegov lokal i iz čista mira tražio mu hiljade evra. Pošto čovek nije znao o čemu je reč i zbog čega mora da isplati tu sumu, rekao mu je da ode. Međutim, brat pevačice je i narednih dana nastavio da dolazi i da pritiska gazdu. Postajao je sve bahatiji i grublji, a naposletku je počeo i da mu preti ljudima iz kriminogene sredine - kaže izvor.

Autor: Printscreen Instagram/ramicnedzadkinez

Prema njegovim rečima, Nedžad se pozivao na poznanstvo sa pripadnicima ozloglašenog zemunskog klana.

- Poslednji put je upao u poslastičarnicu i rekao vlasniku: "Daćeš mi pare ili ću ti smestiti 'zemunce'!" Ponašao se kao klasični reketaš, nalik onima koji su devedesetih ordinirali Srbijom i maltretirali poštene građane. Žrtva je te pretnje ozbiljno shvatila - kaže izvor upućen u istragu.

Kako dodaje, vlasnik poslastičarnice bio je odlučan u tome da reketašu neće dati novac, pa se za pomoć obratio policiji.

- Otišao je u stanicu i sve ispričao. Zatim je, po savetu policije, rekao Ramiću da će mu novac isplatiti na rate i zakazao mu sastanak kako bi mu isplatio prvu ratu od 500 evra. Inspektori su obeležili tu novčanicu i, nakonšto mu je žrtva predala novac, policajci su presreli Nedžada i stavili mu lisice, a kod njega je nađeno tih 500 evra - objašnjava izvor.

Autor: Printscreen Instagram/ramicnedzadkinez

Meštani Stare Pazove ispričali su da je Nedžad Ramić poznat kao osoba koja voli da se bahato i osiono ponaša i da kod drugih izaziva strah.

- Ramić nema kriminalni dosije, ali kruže priče da vlasnik poslastičarnice nije jedini kome je pretio i iznuđivao novac. Za njega mnogi nemaju reči hvale - kaže jedan meštanin.

Inače, Nedžad Ramić je brat pevačice Seke Aleksić po majci. Njegovo ime u javnosti se čulo 2014. godine, kada je Zulfo Ramić, rođak Seke Aleksić, ispričao da je uplašen za život "pošto mu Sekin brat po majci preti da će ga prebiti i da će mu zapaliti auto".

Pink.rs

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti