separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

ANA SEVIĆ I DARKO LAZIĆ VIŠE NISU ZAJEDNO... Dok on miluje trudnički stomak svoje verenice, evo gde je Ana Sević! (VIDEO)


Svako uživa sa svojim partnerima.


Pevač Darko Lazić i njegova verenica Marina Gagić koja je trenutno u drugom stanju, od strane ekipe emisije "Paparaco lov" usnimljeni su na parkingu jednog tržnog centra. Tamo su primetili da Darko iz automobila i dalje izlazi sa bolnom grimasom. Inače, Lazić je nedavno izdao povratničku pesmu "Majko".

Autor: TvPink Printscreen

Autor: TvPink Printscreen

Darko je štake zamenio štapom, a u tržnom centru oni su razgledali nameštaj. Marina je nakon nekoliko minuta ustala, a Lazić je počeo da je miluje po trudničkom stomaku. Nakon što su odabrali garnituru, Marina je odlučila da kupi i masku za svoj mobilni telefon.

Autor: TV Pink Printscreen

Autor: TV Pink Printscreen

Kada su završili sa kupovinom, Darko i Marina otišli su do kafića, gde su razmenjivali nežnosti pred svima. Darkovu bivšu suprugu Anu Sević, takođe su pratili paparaci proteklih dana. 

Autor: TV Pink Printscreen

Sevićeva je usnimljena kako odlazi u frizerki salon, gde je sredila svoju frizuru, a zatim je sela u svom automobil i otišla do stana koji je Darko kupio dok su bili u ljubavi. Kasnije, Ana je ponovo sela u automobil i otišla do krojačice, a onda i kod svog dečka Danijela Nedeljkovića.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S. K.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti