separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

OSAM GODINA OD SMRTI DARKA RADOVANOVIĆA! Potresna ispovest majke Stane... KROZ SUZE progovorila o njegovoj udovici i ćerki: Maja je život posvetila Lari, da otac može danas da je vidi, bio bi presrećan!


Niko nije zaboravio stravičan udes u kojem je život izgubio poznati pevač, a njegova majka se i dalje kroz suze seća velike tragedije.


Pevač Darko Radovanović tragično je nastradao 11. juna 2011. godine u teškoj saobraćajnoj nesreći na obilaznici kod Ostružničkog mosta prema Surčinu. Sutra se navršava osam godina od smrti pevača za kojeg su kolege, prijatelji i porodica imali samo reči hvale. Darko je iza sebe ostavio neutešne roditelje Stanu i Vidoja, ćerku Laru i suprugu Maju, a njihove rane i dalje bole istom jačinom.

Autor: TvPink Printscreen

Darkova majka Stana u intervjuu za Pink.rs otkriva da je i nakon osam godina od njegove smrti neutešna, kao i da je njena bol i dalje ista kao i kada je nastradao.

- Nikako se ne osećam. Loše mi je, moj suprug je mnogo bolestan, ali uvek izađe na grob. Imao je infarkt 2003. godine, a 2008. godine je oboleo od teške bolesti. On kaže: ''Ne znam kako ću sutra, ali moram da odem''. Biće tu naš kum Dušan, pa će nas voziti, on je Darku bio kum na venčanju, to mu je školski drug. Već dve nedelje ima da se ne osećam nikako, mnogo sam nervozna, stalno plačem. Uhvati me neka seta za mojim Darkom i ne mogu da se obuzdam, mada smo moj suprug i ja usmereni na naše dve unuke koje čuvamo, to su ćerke našeg najstarijeg sina - počinje Stana priču za naš portal i dodaje da njenu tugu umanjuje samo sreća izazvana uspesima Darkove ćerke Lare koja će samo dan nakon godišnjice smrti oca napuniti 12 godina.

- Ona je uspešan đak, porasla je, poslala nam je sliku. Završava četvrti razred, majka joj je uplela lepe pletenice, da otac može da je vidi imao, bio bi presrećan. Ona se seća svog oca, redovno odlazi na grob sa majkom, čuvaju njegove slike u stanu. Lara je bila veoma mala kad je Darko poginuo, ali pamti očev lik. Uspomene na njega su svuda oko nje - kaže Darkova majka i otkriva da su ona i njen suprug utehu pronašli u unukama koje oni čuvaju.

Autor: Printscreen YouTube/AL HAMED

- Nakon što je Darko otišao, mi smo se u potpunosti posvetili unukama, utehu smo pronašli u njima. One unose radost u naš život. Imamo četiri unuke, to je bogatstvo. Imam četiri lepotice. Dve unuke čuvamo mi, majka ih je ostavila i mi smo preuzeli brigu o njma.

Stana je u intervjuu za naš portal otkrila i u kakvim je odnosima sa udovicom svog sina.

- Maja je nastavila život sa svojim detetom, ona o Lari vodi računa. Ona je jedna odgovorna majka, jedno stvarno izuzetno stvorenje, često se čujemo, ispričamo se. Kad možemo da se vidimo, vidimo se - rekla je Stana kroz suze za Pink.rs i otkrila nam na koji način čuva uspomene na pokojnog sina.

- Mi čuvamo kod nas u kući sve fotografije, što iz novina, što naše... Ja sve članke o Darku čuvam u fioci. Slike od njegovog detinjstva pa nadalje čuvam, a kada na televiziji vidim Darka, ja se isplačem i iskukam. Nije lako...

Autor: Kurir/Vladimir Šporčić

Majka pokojnog pevača otkriva da li se danas čuje sa njegovim kolegama, kao i ko od njih redovno dolazi na njegov grob.

- Od Darkovih kolega nas niko ne zove... Pošteno da vam kažem niko, a ne znam ni da li Maju neko zove. Redovno je uvek izlazio Ivana Selakov, Slađa Alegro, kao i njegov klavijaturista Panta, i redovno dolazi Mega bend, sa kojima je počinjao - kaže Stana, a otkriva koliko ju je potresla tragična smrt Šabana Šaulića koji je život izgubio na sličan način kao i Darko.

- Mnogo sam se potresla kad je poginuo Šaban. I on je poginuo na sličan način, mnogo sam se potresla, bilo mi je žao... Plakala sam kad sam čula, odmah sam se setila mog Darka... Hvala bogu, pa je Darko Lazić preživeo i oporavio se. 

Poslednje sećanje na Darka

- Poslednji put smo ga videli pred njegovu samu pogibiju. Dolazio je pošto je trebalo da snima pesmu sa Banetom Opačićem, tada je došao kod nas da nam pusti pesmu. Posle toga, on je trebalo da gostuje u Kruševcu, to je bila subota 11. jun. Čuli smo se tada, to se desilo te večeri, a to jutro je gostovao na Pinku. Pričali smo o tom gostovanju, otac mu je uvek imao neku primedbu na te intervjue koje je davao. Tog jutra kad smo se čuli, njegov otac nije imao njednu primedbu. Rekao nam je da ide do stana u Mitrovici da se odmori, a Maja i Lara su išle na neku svadbu. On je tada trebalo da peva u Kruševcu i pogunuo je dan pre Larinog rođendana. Ona je tada imala tri godine. Mi smo se tada spremali, moj suprug, ja i naše dve unuke koje čuvamo, sve smo pripremili za rođendan i uveče u 21 čas smo čuli šta se našem Darku desilo. To nas je unazadilo i pokosilo - rekla je za Pink.rs majka pokojnog pevača.

Autor: M. K.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti