AKTUELNO

Pred žirijem nikad teži zadatak!

Treća polufinalna emisija najgledanijeg talent šou programa na ovim prostorima "Pinkove zvezde - All Talents", upravo je počela na TV PINK. Voditeljka Ana Mihajlovski je na početku sve podsetila da će večeras nastupiti devet kandidata, a samo za njih šestoro ima mesta u finalnoj emisiji, gde će se boriti za nagradu od 3.000.000 dinara.

Foto: TvPink Printscreen

Žiri koji čine Damir Handanović, Dušica Jakovljević, Žika Todorović, Kija Kockar i Sloba Radanović i ove večeri će morati da donesu tešku odluku ko će se naći u finalu. Damir je na samom početku istakao da mu je žao što više kandidata nema mogućnost prolaska u finale.

Ima kvalitetnih ljudi, izvođača, iluzionista. Žao mi je što nismo mogli da pustimo sve, makar 80 posto bih sigurno pustio, ali moramo, ograničeni smo na šest - kaže Handanović.

Foto: TvPink Printscreen

Žika je ispričao da mu se dopada sistem glasanja, prikom kog žiri daje ocene kandidatima, jer kako kaže između njega i njegovih kolega u žiriju ne bi došlo do dogovora oko toga ko treba da prođe dalje.

Meni se sviđa ovo davanje ocena, jer kada bi se dogovarali na kraju svega, mislim da bi se sat vremena svađali i ne bi mogli da se dogovorimo. Ko skupi najviše poena ide dalje u finale - istakao je Žika.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: TRUDIĆU SE DA MOJA BOLEST NE NAPREDUJE: Katarina Živković progovorila o zdravstvenom problemu kroz koji prolazi! (FOTO)

Pink.rs

#Pinkove zvezde - All Talents

'