AKTUELNO

Ipak se nisu plasirali direktno u finale.

Peti po redu ove večeri su na veliku scenu "Pinkovih zvezda - All talents" izašli Jelena Matejić i Mihailo Stevanović koji su svirali violinu i harmoniku.

Foto: TvPink Printscreen

Oni su uspeli da oraspolože i publiku i žiri, a Kija je tokom njihovog sviranja čak i zaigrala, što je potpuno oduševilo sve.

Foto: TvPink Printscreen

Ja mogu da vam kažem da je pored ovakvih talenata budućnost Srbije u pravim rukama i da sam ponosan što u našoj zemlji živi i trude se i rade tako divni i talentovani ljudi, bili ste odlični - rekla je Dušica koja je ovom prilikom imitirala Damira.

Foto: TvPink Printscreen

Veoma čudno, interesantno, na momente traljavo i katastrofalno, a onda me oduševe sa nekim forama koje nikad nisam video. Drmanje harmonike, svidelo mi se i kad si vrtela gudalo, ta matrica je bila potpuno čudno, svi su se pitali koja je to pesma. Bilo je vrlo originalno, na momente traljavo, na momente izvanredno, tako da je moja ocena pozitivna. Bolje je bilo nego u prvom krugu, ovo je napredak i to ću imati u glavi kad vas budem ocenjivao - rekao je Žika.

Foto: TvPink Printscreen

Ja se slažem sa Žikom, mada je bilo više momenata gde ste me oduševili. Napredak od prošlog kruga je vidljiv - rekao je Sloba.

Foto: TvPink Printscreen

Ukoliko ste propustili da pogledate ovaj nastu, to možete učiniti u nastavku.

R. L.

#Pinkove zvezde - All Talents

'