AKTUELNO

O njihovom plasmanu će se odlučivati malo kasnije.

Večeras se održava prvo polufinalno veče u takmičarskom šou programu "Pinkove zvezde - All talents", a večerašnju emisiju otvorio je Orkestar harmonika "Aleksa Šantic".

Foto: TvPink Printscreen

Oni su izveli splet nekoliko pesama, a žiri je potpuno podivljao, te su oni na kraju dobili od svih članova žirija pozitivne glasove i priliku da se plasiraju direktno u finale.

Foto: TvPink Printscreen

Pa vi ste divni. Želim da pohvalim profesora, drago mi je što ste ponovo na sceni "Pinkovih zvezda". Imate moj taster za direktan prlaz u finale - rekao je Damir.

Foto: TvPink Printscreen

Ja nisam pritisnuo taster. Ko je moj taster pritisnuo? Neko drugi ga je pritisnuo, jer u polufinalu pet tastera znači da neko ode direktno u finale. Uglavnom bili ste odlični, ubacili ste i rok. Bili ste odlični, ali ne za moj taster, moj taster ne važi - naveo je Žika.

Foto: TvPink Printscreen

Ja sam pritisnula taster jer su oni toliko šarmantni i slatki, ovo je toliko gruvalo sve vreme da je potpuno fantastično - rekla je Dušica.

Foto: TvPink Printscreen

Kija je istakla da su od nje dobili taster i da što se nje tiče oni zaslužuju da idu direktno u finale, a sa njom se složio i Sloba. Ipak, oni se nisu plasirali direktno u finale jer nisu dobili svih pet tastera za direktan plasman, s obzirom na to da je Žika svoj taster poništio.

Kako je izgledao nastup ovog takmičara pogledajte u snimku koji sledi.

R. L.

#Pinkove zvezde - All Talents

'