AKTUELNO

Još jedna petica za večeras.

Bojana Radovanović nije mogla da odabere koja joj je omiljena pesma, što je tema ovoga puta, pa se večeras publici i žiriju "Pinkovih zvezdica - all stars" predstavila sa nekoliko stranih numera.

Foto: TV Pink Printscreen

Bojana je druga takmičarka večeras koja je dobila svih pet glasova, a nakon njenog nastupa, ova zvezdica imala je priliku da čuje komentare Kristine Kije Kockar, Nataše Bekvalac, Goce Tržan, Leontine Vukomanović i Milana Stankovića na račun svog pevanja.

Foto: TV Pink Printscreen

Fenomenalni preokret se desio negde prošlog puta. Nestalo je onog nosnog pevanja i odjedanput se otvorilo nebo. Stvarno se čuje sve što pevaš i otvoren vokal. Imaš to 'stop' u frazama koji je dobar. Imaš najveće komplimente za ovo danas, stvarno si to lepo odradila - rekla je Leontina.

Foto: TV Pink Printscreen

Vidi se da su ti ovo omiljene pesme! Pevala si sjajno, pevala si nikad bolje i pevala si pesme koje nisu lake za pevanje, iako se tako misli. Pevaš toliko dobro, samo bih volela da nagaziš malo više u pokretu i izrazu lica. Počela si stvarno da pevaš fantastično - bio je komentar Goce Tržan.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Međutim, to nije sve. Bojanu je na velelepnoj sceni dočekalo veliko iznenađenje koje su joj priredili njeni drugari iz takmičenja. Oni su izneli rođendansku tortu na kojoj su stajale svećice i vatromet, što je Bojanu oduševilo, a svi su joj od srca čestitali 14. rođendan. Kako je to izgledalo pogledajte u nastavku.

Sve novosti o vašem omiljenom muzičkom takmičenju "Pinkove zvezdice - All Stars" pratite na zvaničnoj Fejsbuk stranici klikom OVDE, kao i na zvaničnoj Instagram stranici klikom OVDE.

Autor: S. Kuvekalović

#Bojana Radovanović

'