AKTUELNO

Prva petica za večeras.

U večerašnjem izdanju "Pinkovih zvezdica - all stars" takmičari pevaju svoje omiljene pesme. Drugi nastup večeras na velikoj sceni najgledanijeg muzičkog dečijeg takmičenja imao je David Radosavljević.

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

David ima 14 godina i dolazi iz Banjaluke, a pevao je numeru Dina Merlina "Da šutiš". Milan Stanković odmah je podigao svoju crvenu stolicu kada je čuo koju pesmu Radosavljević izvodi, a zatim su zeleni taster pritisnule i Nataša Bekvalac, Kristina Kija Kockar, Goca Tržan i Leontina Vukomanović, zbog čega je David dobio svih pet glasova.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovde bi moglo mnogo toga da se popravi, ali je bilo dosta kvalitetno. I dalje potenciraš previše na jecaju! To bi morali da očistimo, ali sve to dolazi sa mudrošću kada možeš da obratiš pažnju šta si to otpevao. To će ti doći s godinama - rekla je Leontina Vukomanović.

Foto: TV Pink Printscreen

Ta Merlinova tuga ti lepo stoji, s tim što opet preteruješ sa nekim svojim ukrasima koji su karakteristični. Ovako je bilo samo 'omiljeno' - bio je komentar Milana Stankovića.

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

Prelepu si pesmu odabrao. Večito ću biti najvatereniji fan Dina Merlina, plakaću u prvim redovima i vrištaću za njim, tako da mi je jako drago bilo kada sam čula da si odabrao ovu pesmu. Složila bih se sa svojim kolegama da je ovo pesma koja treba malo više da se priča. Ti si ovo odradio odlično, dobio si pet, ali ja od tebe očekujem da nas još više zakucaš, a ja ti želim da ti se to desi u finalu - pričala je Nataša Bekvalac Davidu.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S. Kuvekalović

Sve novosti o vašem omiljenom muzičkom takmičenju "Pinkove zvezdice - All Stars" pratite na zvaničnoj Fejsbuk stranici klikom OVDE, kao i na zvaničnoj Instagram stranici klikom OVDE.

#David Radosavljević

'