separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

ISKLJUČILA ME JE IZ PROJEKTA KOJI JE PLANIRAN ZA LUNU: Gagi ogorčen na Anabelu, otkrio da je pevačica zatvorila zadrugarkin butik!


Njeni roditelji više nisu u tako dobrim odnosima.


Roditelji aktuelne učesnice "Zadruge 2" Lune Đogani, Anabela Atijas i Gagi Đogani, više nisu u tako sjajnim odnosima kao što su bili.

Naime, od kada je Anabela u emisiji "Magazin In" otkrila da ju je Gagi varao sa njenim drugaricama, počinje rat između ovo dvoje bivših supružnika.

Autor: e-stock agency

Zamislite, rekla mi je da sam isključen iz projekta koji se planira za Lunu posle "Zadruge". Dogovor je bio da pomognem oko pesama, jer ipak sam ja dugo na estradi, ali odjednom ja više nisam deo toga, nego samo Anabela odlučuje o Luninoj karijeri - rekao je Gagi.

On je ispričao i da je Anabela zatvorila butik garderobe koju je Luna kreirala odmah pošto je Đoganijeva ušla u "Zadrugu 2".

Autor: Pink.rs

Zašto je to uradila, ne znam. Pritom je Anabela insistirala na butiku, a sada je sve uništila. Ne znam, možda će opet da pokrene marku "Luna Đo", jer se bliži kraj "Zadruge", a Luna nema pojma da butik ne postoji - naveo je ogorčeni denser.

Pink.rs

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti