separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

JELENA I DINČA BLISTALI OD SREĆE! Mladenci uživali na svom svadbenom veselju, a evo šta je za to vreme radio njihov sin! (VIDEO)


Zakazali i treće slavlje.


Folk pevač Milan Dinčić Dinča i njegova dugogodišnja izabranica Jelena Sekulić u aprilu prošle godine sklopili su građanski brak, a sada su odlučili da naprave svadbeno veselje, kom su prisustvovali brojni rođaci, kolege i prijatelji.

Autor: Pink.rs/Mladen S.

Mnogobrojne zvanice kojih je bilo oko 400, pristizale su u jedan beogradski restoran gde je slavlje priređeno, a sala za goste je bila uređena raskošnom i bogatom dekoracijom.

Autor: Pink.rs/Mladen S.

Ljuba Perućica, Katarina Grujić, Saša Kapor, Jelena Kostov, Ivana Pavković samo su neki od poznatih imena koji su se pojavili na ovom veselju.

Autor: Pink.rs/Mladen S.

Kada su sve zvanice bile već na broju, mladenci su izašli pred okupljene novinare i dali izjavu.

Mi volimo da se sređujemo, ja ne mogu da se odlučim za jednu haljinu, sad je princeza, sledeći put će biti drugačija haljina, meni to ide u korist, ali on se malo smorio što mora tri puta da se sređuje, slika. Odradili smo ono, tata me izveo od sobe do dnevne - rekla je ponosna mlada.

Autor: Pink.rs/Mladen S.

Nećemo da rasturamo žurku, koja pesma se uklapa u datom momentu to ćemo svirati. Treme nemam, bio sam na hiljadu svadbi. Prvi put se ženim, ali imali smo veridbu, imali smo građansko venčanje - nadovezao se mladoženja.

Njih dvoje su otkrili i da će njihov naslednik maleni Vukan prisustovati ovoj proslavi do kasnih sati.

Autor: Pink.rs/Mladen S.

Biće tu do predveče, on ima neki svoj ritam kad spava - rekli su Jelena i Dinča.

Pink.rs

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti