AKTUELNO

Brojne kolege došle su da mu upriliče proslavu.

Pevač Milan Dinčić Dinča i njegova izabranica voditeljka, Jelena Sekulović, danas su priredili veliko svadbeno veselje u jednom beogradskom restoranu, za oko 400 zvanica. Ovaj par se u opštini venčao u aprilu prošle godine, a u međuvremenu su dobili i sina Vukana.

Foto: Pink.rs/ P. N.

Na svadbenom veselju su se pojavile brojne poznate ličnosti, pre svega Dinčine kolege, koji su se potrudili da u ovoj prilici izgledaju što glamuroznije.

Među privima su na veselje stigli Ljuba Perućica, Saša Kapor, Katarina Grujić i Ivana Pavković.

Foto: Pink.rs/Mladen S.

Vidim da je dosta mog društva došlo, tako da mislim da će nam biti prelepo. Danas neću morati da učestvujem u tom prvom plesu, pošto mi partner nije tu, ali sigurno ću posle kad krenu te brže pesme biti prva koja igra - navela je Kaća Grujić.
Moja draga supruga je rekla da ovo sjajno ide. Ona je morala da ostane kod kuće, virus ju je neki uhvatio, tako da nije bilo mogućnosti da dođe. Unutra je kovarta i poklon i koverta, red je jednom se ženi. Ja mu želim da se jednom oženi i to je to do kraja života. Poručiću mu njegovu pesmu "Ti si žena za sva vremena" - rekao je Kapor pre nego što je ušao u svečanu salu.

Foto: Pink.rs/Mladen S.

Pink.rs

#Milan Dinčić Dinča

'