AKTUELNO

Može im se!

Nije ništa neobično da muzičke zvezde imaju popularne 'rajder liste' odnosno zahteve šta žele da se nađe u njihovoj garderobi pred nastup ili koncert. Naši pevači i pevačice nemaju velike zahteve, kao neke svetske zvezde, a jedna od najskromnijih je Dragana Mirković.

Naime, iako je Gaga velika zvezda, ona nema posebne zahteve. Kako se navodi, Dragana u svom bekstejdžu želi da ima samo vodu, baš kao i njene kolege iz 'Lexington benda'.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

I Svetlana Ceca Ražnatović nije zahtevna, a smatra da je rajder lista nešto potpuno normalno.

Imam rajder-listu, naravno, to je potpuno prirodna stvar kada se bavite ovakvim poslom. Ali što se tiče moje lične rajder-liste, da sad ja nešto posebno zahtevam, isključivo nehlađenu vodu i ništa više - izjavila je Ceca nedavno.

Foto: E-Stock/Strahinja Kostić

Dženan Lončarević je imao duži spisak, a ono što ne dozvoljava jeste da mu padne šećer. Tako, pored vode, u bekstejdžu moraju da ga čekaju čokoladne bananice i knedle sa šljivama i kremom, koje su mu omiljene.

Foto: TvPink Printscreen

Pred koncert u Areni, pevačica Seka Aleksić otkrila je da ima samo dva zahteva:

Ono što ja želim je negazirana voda na sobnoj temperaturi što je potpuno normalno zbog grla i glasnica. Ono što je više nego što je ta voda za koju tražim da je negazirana i da nije hladna, a podvučeno je crvenom olovkom, je to da se u bekstejdžu ne puši. Znači cigarete – no!

Foto: Pink.rs

Autor: Pink.rs

#Dragana Mirković

#Dženan Lončarević

#Seka Aleksić

#Svetlana Ceca Ražnatović

'