separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

BILA JE OSPORAVANA, A ONDA JE VRCKALA PRED TITOM! Broz je obožavao da sluša Micu Trofrtaljku, evo gde je i šta radi danas! (FOTO)


Život je nije mazio.


Pevačicu Micu Trofrtaljku mnogi pamte kao osobu koja je pevala numere sa veoma provokativnim tekstovima, a još uvek se prepričavaju njene replike iz filma "Lepa sela lepo gore".

Autor: TV Pink Printscreen

Mica se pojavila na sceni početkom šezdesetih godina, a karijeru je započela u kafanama. Njen glas brzo su primetili mnogi, a o Milici Ostojić, kako je njeno pravo ime, čak se snimao i film. Mica je rođena u selu Milićevci koje se nalazi u blizini Čačka, a tamo i danas živi.

Imala je teško detinjstvo, prvo joj je majka preminula kad je imala samo pet godina, a otac se ubrzo ponovno oženio.

Autor: TV Pink Printscreen

Maćeha, za koju se ne sećam da je ikada bila trezna, rodila je brata Miroslava i sestru Branku. Odgajila sam ih iako sam i sama bila dete, imala sam tada 10 godina. Sećam se, otac se vrati kući sa železnice, a maćeha mrtva pijana, šta da ti pričam, bili su to teški dani - izjavila je Mica.

Školu nikada nije volela, ali je zato obožavala muziku kojom su joj roditelji branili da se bavi. Harmoniku je Mica sama naučila da svira, a udala se sa svega 17 godina za čoveka kog je pre toga videla samo nekoliko puta u životu.

Autor: TV Pink Printscreen

U to vreme Mica je nailazila na mnogobrojna negodovanja, međutim nju je rado voleo da sluša Josip Broz Tito za kog je jednom prilikom čak i nastupala u Domu sindikata na dodeli zlatnih i srebrnih ploča.

Tito i Jovanka su sedeli u prvom redu, a ja sam pevala svoj najveći hit 'Davorike dajke'. Kada sam sišla sa scene, prišao mi je neko iz organizacije i rekao da drug Tito traži da se vratim na binu i otpevam 'Nišku banju'. Ih, jedva sam dočekala. Dok sam trčala ka bini pritrčao mi je neko iz protokola i upozorio da se ne vrckam i ne izvodim kojekakve ludorije. Ali čim sam se dohvatila mikrofona i videla da je Tito odlično raspoložen, počela sam da plešem, njišući kukovima i svim što uz to ide. Cela dvorana me pozdravila aplauzom na čelu s Titom i Jovankom - rekla je Mica.

Mica je ranije priznala da svog supruga nikada nije prevarila, a danas je udovica i živi sama. Kafane joj više nisu zanimljive, a rekla je da planira i da snimi novu pesmu.

Pink.rs

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti