AKTUELNO

To će biti njena oaza mira.

Naša popularna pevačica Dara Bubamara svoju karijeru gradila je dugo i temeljno, a zahvaljujući dobrom glasu i pesmama koje uvek postanu hit, ona danas lepo živi od svog rada.

Dara je vlasnica nekoliko nekretnina u Novom Sadu i Beogradu, a uskoro će se u njenom vlasništvu naći i kuća na Fruškoj gori.

Dara je pre nekoliko godina kupila plac i kuću na Fruškoj gori i imala je u planu da tu sagradi novu kuću u kojoj će živeti sa bivšim mužem Milanom Kesićem i sinom Kostantinom. Međutim, nije uspela da nađe vremena da tu ideju sprovede u delo, ali ovih dana intenzivno radi na tome da tu želju što pre ostvari. Rešila je da do kraja godine angažuje radnike i napravi kuću kakvu je oduvek želela da ima - naveo je izvoz blizak pevačici i dodao:

Foto: Pink.rs

Dara planira da sruši postojeću kući i sagradi novu od oko dvesta kvadrata u okviru koje će biti prostrani dnevni boravak, velika kuhinja, nekoliko spavaćih soba i veliki balkon. Takođe, u dvorištu će se naći bazen, jer Dara planira tu da se rashlađuje tokom vrelih letnjih dana. Ono što je sigurno jeste da će Dara kuću ograditi zidovima od dva metra kako znatiželjni pogledi ne bi mogli da ruše njenu privatnost. Ova kuća biće Darina oaza mira, gde će uživati svaki put kada joj dosadi gradska buka i brz, urbani život u gradu. Kako idu godine, Dari je sve više potreban mir, zato uveliko angažuje majstore, a Darin sin Kosta se posebno raduje ovoj pevačicinoj investiciji.

Dara je potvrdila ovu informaciju vidno uzbuđena i srećna zbog nove oaze mira koju je sebi priuštila.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: SVAKODNEVNO STRAHUJE ZA NJEN ŽIVOT! Majka naše pevačice otvorila dušu pa priznala: Uvek strepim, otkako mi je preminuo suprug, strah je veći! (FOTO)

Istina je da planiram da sagradim kuću koja će biti prava oaza mira za mene i mog sina. Zaslužila sam to. Mnogo radim, pa sam zaslužila da imam takvu jednu kuću u prirodi gde ću maksimalno uživati i puniti baterije za nove poslovne izazove. Samo, molim vas, nemojte taj plac da slikate i da me locirate, želim da to bude moja tajna lokacija gde ću imati potpuni mir - navela je pevačica.

Inače, Bubamara je nedavno iskeširala basnosnovenih 200.000 evra za stan u Novom Sadu gde trenutno živi.

Pink.rs

#Dara Bubamara

'