separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

JA SAM TVOJA ŽENA, UĆUTI! Jelena na sceni napravila pravu dramu, uporedili je sa LUNOM, a onda KIJA POČELA DA URLA NA SLOBU! (VIDEO)


Jedva prošla u nastavak takmičenja.


Jelena Breznikar iz Beograda odlučila je da izvede jednu veoma zanimljivu scenu u ovonedeljnom izdanju "Pinkovih zvezda", a ona je napravila parodiju kada je reč o španskim serijama.

Autor: TV Pink Printscreen

Autor: TV Pink Printscreen

Damir Handanović i Žika Todorović pritisnuli su svoje tastere i ovaj nastup ocenili sa negativnim glasov. Nakon što je Jelena završila sa svojom tačkom, dobila je izvinjenje od Žike, kada je Todorović čuo šta je ona izvela, a zatim je rekao i da je pritisnuo taster, jer nije razumeo njen nastup. Takođe, Jelena je izvinjenje dobila i od Damira.

Autor: TV Pink Printscreen

Koliko si Luna - rekla je Dušica Jakovljević.

U nastavku je Kristina Kija Kockar pokazala svoje znanje iz španskog jezika, s obzirom na to da je Jelenin nastup prokomentarisala na ovom jeziku. Tom prilikom Kija je imala i poruku za svoj bivšeg supruga Slobu Radanovića i to na španskom.

Autor: TV Pink Printscreen

Ja sam tvoja žena! Ućuti, ućuti - vikala je Kija na Slobu, a Radnović je bio zbunjen, nakon čega je rekao: "Eks"!

Jelena je pozitivne glasove dobila od Kije, Slobe i Dušice, dok su Žika i Damir ostavili svoje "ne", međutim ova takmičara sebi je obezbedila prolazak u nastavak takmičnja "Pinkove zvezde".

Autor: S. Kuvekalović

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti