AKTUELNO

Otvoreno o svemu!

U večerašnjem izdanju emisije "Kontravizija" gost Lava Pajkića bio je njegov kolega, voditelj Milan Milošević. Dobro je poznato da je Milan bio učesnik prve sezone najgledanijeg rijaliti programa kod nas "Zadruge", a u aktuelnoj sezoni je u ulozi voditelja, te ga redovno gledamo dok sa zadrugarima pretresa aktuelne događaje, postavlja pitanja gledalaca, gleda sa njima snimke na kojima ogovaraju jedni druge.

Foto: TvPink Printscreen

Milan je priznao Lavu da mu je sada mnogo lakše kada je u ovoj ulozi nego prošle godine.

Dok sedim za crnim stolom, imam osećaj kao da sam vođa. Ipak, lakne mi je kad krenem prema kapiji i kada znam da idem svojoj kući. Drugačije je, samo što sam ja u prednosti jer sam sedeo tamo gde oni sada sede i slušao voditelje. Maštao sam da tu sedim i evo me tu - iskren je bio Milan.

On je priznao da mu ponekad nije lako sa zadrugarima, ali da uspeva da se izbori sa njima.

Izgleda da nisam normalan čovek (smeh). Pa tu je ta moja prednost, jer sam bio učesnik. Ne uznemirim se previše, ali nije prijatno kad te nešto pogodi. Nije to bilo namerno, ali srećom dobro se završilo. Daju sebi za pravo da mi se obrate nekim jačim tonom i upute neku vulgarnost, ali ja to stoički podnesem jer ipak sam ja sedeo tu i svako pokazuje svoju kulturu. Nekada oni ne shvate moje šale, pa burno reaguju ali nemam pravo da se ljutim, niko me nije terao na to - rekao je Milan.

Foto: TvPink Printscreen

O čemu je popularni voditelj još pričao pogledajte u nastavku.

Autor: N. Vujčić

#Kontravizija

#Milan Milošević

'