AKTUELNO

Iskreno je odgovarao na pitanja premijerne ekipe.

Pevač Sloba Radanović nedavno je objavio spot za pesmu "Naivna", koja je podigla veliku prašinu. Naime, šuškalo se o tome da ju je Radanović posvetio svojoj bivšoj devojci Luni Đogani, što je on ponovo demantovao - podvukao je da nije posvećena nikome, a potom otkrio da ga je obradovao uspeh koji je pesma postigla.

Foto: TvPink Printscreen

- Zadovoljan sam! Nije baš kao što je "Kocka", ona je stvarno razvalila i sve posle nje je malo u "down-u". To je pesma meni draga jer sam je ja smislio tamo - prisetio se Radanović, kojeg je ekipa "Premijere" upitala da prokomentariše aktuelni ljubavni trougao u zadruzi: Davida Dragojevića, Anu Korać i Aleksandru Subotić, budući da je u prethodnoj sezoni "Zadruge" on, takođe, oformio ljubavni trougao o kojem i dalje svi bruje.

Foto: Pink.rs

Ne želim stvarno sa svojom situacijom da poredim ništa, niti bilo koga da komentarišem. Stvarno je nezahvalno. Ne volim kada ljudi mene komentarišu, tako da ni ja ne volim druge da komentarišem - objasnio je Radanović.

Foto: TvPink Printscreen

U nastavku intervjua, Sloba je govorio o svom odnosu s bivšom suprugom Kristinom Kijom Kockar i tome da li planira da dešavanja iz svog života predoči u knjigu. Šta je pevač rekao, pogledajte u prilogu današnje "Premijere":

Pink.rs

#Aleksandra Subotić

#Ana Korać

#David Dragojević

#Premijera-Vikend specijal

#Slobodan Radanović

'