AKTUELNO

Folk zvezda se sita ismejala kada je čula koja ju je to koleginica javno isprozivala!

Katarina Sotirović, nekadašnja pevačica "Koktel benda", vratila se na muzičku scenu posle velike pauze i pre oko dva meseca uradila set fotografija koji podseća na onaj koji je pre nekoliko dana uradila Dara Bubamara. Naime, Sotirovićeva na fotografijama pozira na stolici u crnom trikou dugih rukava, a onda su se pojavile i fotke popularne folk pevačice koje su prilično slične. To je Katarina svima želela da stavi do znanja, pa je napravila kolaž svoje i Darine slike i koleginicu javno optužila da ju je iskopirala, te da kaska za idejama.

- Kraće su noge... Mislim, od stolice! Dođi juče, Daro! Kako Dara od Katarina?! - prozvala je Sotirovićeva svoju koleginicu iz folk branše i tom prilikom istakla da su njene fotografije, za razliku od Darinih, snimljene pre dva meseca.

Foto: Instagram

Mi smo pozvali Daru, a kada smo joj rekli koja koleginica ju je javno isprozivala, pevačica je bukvalno prasnula u smeh! Nakon nekoliko minuta, Dara se smirila, a potom i dala svoj komentar.

Jao, bože, šta sve neću čuti! Je l' ta devojka još uvek peva uopšte?! Ona još postoji? Slatko ću se samo nasmejati! Eto joj malo reklamice - u svom stilu rekla je Dara za Pink.rs.

D. T.

#Dara Bubamara

#pevačica

'