separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

PITANJA NIKAD DIREKTINIJA! Evo pod kojim uslovima bi se Edita vratila u 'Ministarke' i ko sa domaće estrade najviše nervira Katarinu Grujić! (VIDEO)


Amidžić nije štedeo gošće!


U emisiji "Amidži šou" gostovale su pevačice Edita Aradinović i Katarina Grujić, kao i glumac Boki Perić i reper Gazda Paja. Voditelj i autor emisije pripremio je za goste zanimljive igrice, a među njima i "Odgovaraj ili..." gde su gosti morali da odgovaraju na škakljiva pitanja. 

Autor: TvPink Printscreen

Edita je dobila zanimljivi pitanje, a to je pod kojim uslovom bi se vratila u "Ministarke" čija je članica bila do nedavno. 

Pod uslovima da se ljubav obnovi. Kako se ljubav obnavlja, ja to ne znam. Nisam još to učila. Nisam rekla da se mrzim sa nekim, ni sa kim se ne mrzim. Kada bi ljubav bila onakva kakva je bila - objasnila je Edita.

Autor: TvPink Printscreen

Katarina Grujić ostala je nedorečena na pitanje ko je nervira sa domaće estrade.

Nije meni problem da odgovorim, ima dosta ljudi koji me nervira sa estrade. Mrzim neka lažna foliranja. neću reći ime i prezime, reći ću mu u lice, a ne pre kamerama. Ne obazirem se. Žene me više nerviraju, muškarci nisu toliko iskompleksirani - rekla je Katarina. 

Autor: TvPink Printscreen

Pink.rs

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti