AKTUELNO

Bio je deo svetski popularne serije!

Fanovi serije "Igra prestola" jedva su čekali da odgledaju prvu epizodu finalne sezone ove serije koja je očarala ceo svet. To se i dogodilo u noći između nedelje i ponedeljka po našem vremenu, a sada svi prepričavaju ono što su gledali.

Jedini srpski glumac koji je imao prilike da zaigra u ovom maestralnom ostvarenju je Ammar Mešić, koji je otkrio detalje snimanja i kako se on osećao.

Za mene je ovo bilo veliko iskustvo, što sam makar i nakratko bio deo serije i jedno od najuzbudljivijih snimanja. Bio sam na kastingu, a poziv sam dobio preko agenta Anile Gajović, koju sam upoznao u Sarajevu. Snimao sam tri dana u Dubrovniku scene u kojima kraljica Sersei Lanister šeta gradom. Ona je pozitivna i luckasta. Osvojio sam njene simpatije - ispričao je Ammar.

Dan snimanja u "Igri prestola" za manje uloge plaćen je nekoliko stotina evra, dok su neki fanovi igrali za slavu i bez honorara. Ammar je, naravno, pratio prvu epizodu osme sezone.

Oduševljen sam serijom i ne mogu da dočekam novu epizodu. Uvek kažem za "Igru prestolu" da je to najkvalitetnija serija što se tiče glume, produkcije, fotografije - iskren je bio mladi glumac.

Autor: Pink.rs

#Igra prestola

'