separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

ŠOK VIDEO! 'SELJAČINO, GAĆE SAM TI KUPILA, MA SVE!' Skandal u Sokobanji: Miljana VRIŠTALA na Zolu! Pogledajte njihovu žestoku svađu nasred ulice!


Sve je bilo idilično, a onda su neke stvari pošle po zlu.


Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola prvi put posle diskvalifikacije iz "Zadruge" stali su pred kamere emisije "Premijera - Vikend specijal", u kojoj su pokazali kako brinu o Miljaninom sinu Željku, ali i govorili u svom turbulentnom odnosu. Zaljubljeni par priznao je tom prilikom da s vremena na vreme dođe do svađa, u šta se naša ekipa uverila nedugo nakon što se živo uključenje u emisiju završilo.

Autor: Pink.rs

Do nove svađe došlo je nasred ulice u Sokobanji, u kojoj Miljana i Zola odmaraju. Svađu je započeo ovaj put Zola, koji je provocirao svoju dragu.

- Misliš da si neka kraljica, je li?! - bocnuo je Zola, a onda je Miljana rešila da mu objasni ko je ustvari ona.

Autor: Pink.rs

- Ti si kralj izgubljenih stvari, ja sam za tebe kraljica! Skini te naočare, seljačino! - siktala je Miksi koja je, nakon što ju je Zola upitao ko joj je kupio trenerku koju je nosila, osula paljbu po svom vereniku.

- Ko je tebi kupio to?! Gaće sam ti kupila, sve sam ti ja kupila! Patike - ja, farmerice - ja! Bluzu takođe ja! - urlala je Kulićeva.

Pogledajte kako je to izgledalo:

N. V. , D. T.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti