AKTUELNO

Ovako pevačica reaguje na negativne komentare korisnika društvenih mreža!

Dara Bubamara ponovo se našla u žiži skandala! Naime, pevčica je objavila provokativnu sliku u tanga-bodiju na kojoj je njena guza došla do izražaja, a ono što je mnogima zapalo za oko, pored Darinih oblina, jeste komentar njenog desetogodišnjeg sina Koste.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

- Mama, najjača si! - napisao je Kosta ispod ove vrele fotografije, nakon čega su usledili surovi komentari - da dečak od deset godina uopšte ne treba da ima telefon, pogotovo ne društvene mreže, a ni u ludilu da gleda i komentariše mamine vrele fotke.

Tim povodom oglasila se Dara.

- Šta je tu čudno što je moj sin to lajkovao?! Ti koji to komentarišu su toliko primitivni! To komentarišu zlobnici koji nemaju ništa loše da kažu za mene, niti da dobro ne pevam, niti da ne izgledam dobro, pa su se onda uhvatili za to što mi je sin lajkovao - započela je Dara, a potom nastavila:

- On je pametan dečko, ide u privatnu školu, govori tri jezika, zna da se njegova majka bavi šou-biznisom i to je normalno. On je na taj njegov komentar dobio više od sto lajkova. Ta slika je kao da sam u kupaćem kostimu. Pa, video je na plaži žene u kupaćem, ne razumem šta je tu čudno?! Ja ne radim na kasi, već se bavim šou-biznisom, a i te žene što rade na kasi i one se skinu u kupaći kostim na plaži. Pa i Kim Kardašijan se slika tako, sve svetske zvezde... Nije mi jasno šta je tu čudno. To su zlobnici koji nemaju šta drugo da kažu, pa onda to komentarišu - objasnila je pevačica.

Pink.rs

#Dara Bubamara

#pevačica

'