AKTUELNO

Otvorio dušu!

Popularni mladi glumac Aleksandar Radojičić trudi se da svoj privatni život drži daleko od očiju javnosti, te da u javnim nastupima uglavnom priča o svom poslu. Međutim, za emisiju "Premijera" on je otkrio mnogo toga o svojoj ćerki Aji, ali i priznao kada će se oženiti.

Foto: TvPink Printscreen

- Ona je tatino dete, tatina ćerka, tatin sin. Voleo bih da pokupi dobre stvari od mene, ako ih ima, ali mi je drago što je osoba za sebe, što ima svoj karakter, ali već vidim da je u nekim stvarima bolja od mene, iskrenija, čista i samo bih želeo da takva i ostane. Ali opet, u vremenu kakvom živimo moraš da budeš malo namazan. Iznenadi me pitanjima što je starija, trudim se da budem iskren sa njom. Mislim da je već počela da shvata ako tata nešto krije ili pokušava nešto da uvije i onda se trudim da imamo što iskreniji odnos da bi sutradan imala slobodu da mi kaže sve što je muči - rekao je Aleksandar o svojoj ćerki i dodao da li će uskoro stati na "ludi kamen"

- Ludi kamen, jednog dana, da. Decu sutra (smeh). Ne razmišljam o tome, mislim da će to doći vremenom, kad se desi trenutak, zašto da ne.

Foto: TvPink Printscreen

Ukoliko ste propustili ovo izdanje emisije Premijera možete je pogledati u nastavku ili na njihovom zvaničnom Jutjub kanalu.

Autor: N. Vujčić

#Aleksandar Radojičić

#Premijera

#glumac

'