AKTUELNO

Njeni fanovi se nisu tome nadali!

Jelena Đoković, supruga našeg najboljeg tenisera Novaka Đokovića, neretko sa svojim fanovima putem Instagrama deli motivacione poruke koje nikoga ne ostavljaju ravnodušnim.

Ona je to uradila i ovog puta, a njene reči podigle su veliku prašinu. Naime, Jelena je uz fotografiju koju je objavila podelila citat koji je očigledno naveo na razmišljanje.

Naš najveći strah nije da nećemo biti sposobni. Naš najveći strah je da ne postanemo bezgranično moćni. Najviše nas plaši naša svetlost, a ne naša tama. Pitamo se: Odakle meni pravo da budem tako brilijantan? Ali odakle ti pravo da to ne budeš? To što ti sebe činiš manje značajnim, ne služi svetu. Ograničavati sebe, samo da se drugi oko tebe ne bi osećali nesigurno, nije produhovljeno. Jer kada dozvolimo svojoj svetlosti da sija, dajemo time i drugima dozvolu da zablistaju. Kada se mi oslobodimo straha, onda naše prisustvo automatski oslobađa sve oko nas - piše u objavi koju je podelila.

"Hvala, baš mi je ovo trebalo", "Bravo", "Predivno", samo su neki od komentara koje je Jelena dobila kao odgovor na ove reči.

Autor: N. Vujčić

#Instagram

#Jelena Đoković

#Poruka

'