AKTUELNO

Trenutno nije u Srbiji, zbog čega je naslednici rođendansku čestitku uputila putem društvenih mreža.

Ćerka Anabele Atijas i Gagija Đoganija, Nina Đogani proslavila je 14. rođendan, a njena mama odlučila je da joj čestita rođendan na Instagramu, s obzirom na to da trenutno nije u Srbiji. Anabela je objavila fotografiju uz jednu veoma emotivnu poruku.

Ninu javnost nema često prilike da viđa, a pre nekoliko meseci se pojavila pred kamerama kada je posetila svoju sestru, Lunu Đogani u rijaliti programu "Zadruga 2". Anabela je na svom Instagram profilu napisala:

Anđele moj srećan ti 14. rođendan da si mi živa i zdrava. Mislila sam i živela u ubeđenju da je samo moja ljubav dovoljna da bi vi moje duše bile srećne. Da će te moja ljubav štititi od svega što se nađe loše na tvom životnom putu. Nažalost imale smo teške dane iza nas i uverila sam se da to nije baš tako. Ono što ti tvoja mama želi je da budeš mudra, hrabra, pravedna i borbena. Da svojom mudrošću napraviš sigurnosni štit oko sebe koji će te sačuvati od svakog ko krene na tebe. Da kroz život ideš pravedna, ali da prvo zastitiš sebe jer si samo tada od koristi drugima. Želim ti da uvek budeš borbena u životu i hrabro stojiš iza svojih stavova, jer ma kako oni izgledali drugima, pravedna duša je srećna duša i nikada ne bi uživala u tuđoj nesreći. Dobro uvek pobeđuje zlo dobro moje. Volim te i čuvam ti leđa - napisala je Anabela.

PROČITAJTE JOŠ: ZAJEDNO PODIŽU NJENO DETE! Miljana i Zola pokazali malenog Željka, pa progovorili o svadbi i KOCKARSKIM DUGOVIMA (FOTO)

Pink.rs

#Anabela Atijas

'