separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

POJAVILA SE FOTKA IZ PROŠLOSTI: Zorica i Vesna nekada su bile NAJBOLJE DRUGARICE, a onda ju je Markovićka u Zadruzi ispljuvala KAO NIKAD! Evo zbog čega je puklo prijateljstvo dugo 30 GODINA (VIDEO)


Nekad su se obožavale, sada ne mogu očima da se vide!


Ovih dana društvenim mrežama kruži zajednička fotografija pevačica Zorice Marković i Vesne Zmijanac. Ove dve koleginice pozirale su nasmejane i zabeležile uspomenu koja će ih uvek sećati na period kada su bile izuzetno bliske prijateljice i poslovne saradnice, budući da to odavno već nisu... Naprotiv.

Naime, Zorica je nedavno u "Zadruzi" ispričala da se sa Vesnom družila više od tri decenije, a da je do prekida prijateljstva došlo to što joj je koleginica, kako kaže, zabila nož u leđa, uprkos tome što joj je pomogla onda kada joj je bilo najpotrebnije.

Ja sam trideset i kusur godina Vesni Zmijanac prijatelj, a ona je meni čekala i najmanju sitnicu da mi ga... Što javno, što ispod žita, da ti ne pričam, to je mene koštalo i para i karijere. Ona je bila zaboravljena žena sa 120 kilograma, ja sam je dovela kod mene u restoran i rekla da nastupa svakog četvrtka. Ona je zaradila 120 hiljada evra u mojoj kafani - ispričala je Zorica pre dva meseca.

Autor: NKostić, Pink.rs

S druge strane, Vesna nije želela da se oglašava ovim povodom i govori o prekidu prijateljstva sa Zoricom.

Pink.rs

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti