AKTUELNO

Takmičar je sve vreme s knedlom u grlu komunicirao sa žirijem.

Boban Stojanović iz Niša piše tekstove i repuje, a sve dok mu brat, koji mu je bio najveća podrška, nije preminuo nije smeo da izađe u javnost i pokaže talenat.

- Najveću podršku sam imao od svog brata, koji je preminuo i prvu pesmu sam snimio njemu. Ranije nisam imao hrabrosti da snimim. Brat me je najviše terao, ja nisam hteo. I kad je on umro, prva pesma koju sam snimio je bila pesma za njega - ispričao je Boban pred nastup.

Foto: YouTube screenshot

On je nastup posvetio bratu i majci, zbog koje je i došao.

Rasta ga je odmah pitao kome je posvetio pesmu, a on je priznao da ju je pevao bratu koji je preminuo, a na sceni je otkrio i da je ubijen gutajući knedlu sa očima punim suza.

Foto: YouTube screenshot

- Super su reči, super je ta priča, loša ti je matrica strašno. Sad si me stavio na neku granicu - odmah je rekao Rasta.

- Meni je bilo zaista teško da te slušam, zato što sam videla da je to bol koji ti iznosiš. To i jeste snaga pravog repera koji napravi iz svoje duše pesmu i hoće da je predstavi. Baš mi je bilo teško, zaista. Kompletno nije bilo sve zajedno dobro, al meni su se dopale te reči i ta emocija koja je doprla do mene - rekla je Danica.

Foto: YouTube screenshot

Ana je samo prokomentarisala da je ovo za nju bilo "zadovoljavajuće", dok je Žika priznao da se "žešće smorio".

Žika mu je dao "ne", Ana "da", a Danica je sve iznenadila svojim "ne", a onda je Rasta svojim sposobnostima ubedio Žiku da se predomisli, pa je Boban sa tri "da" prošao u sledeći krug.

Autor: V. T.

#Ja imam talenat

#Stefan Đurić Rasta

#Žika Todorović

'