AKTUELNO

Smatra da ništa nije slučajno, pa ni njihov krah braka.

Nakon kraha ljubavi sa pevačicom Anom Sević, pevač Darko Lazić odlučio je da uplovi u novu romansu sa tada anonimnom devojkom Marinom Gagić. Nakon što je Lazić doživeo tešku saobraćajnu nezgodu, Marina je dospela u žižu javnosti.

Foto: TvPink Printscreen

Darkova izabranica, koju je nedavno verio, trenutno je u drugom stanju, a Lazić i Marina su neizmerno srećni što će postati roditelji. Međutim, njih dvoje ne mogu da sklope bračnu zajednicu, s obrzirom na to da se Lazić još uvek nije razveo od prve supruge Ane Sević sa kojom ima ćerkicu.

U svojoj novoj izjavi Darko je odlučio da progovori o detaljima iz braka sa pevačicom i tom prilikom rekao kako ga je ona varala sa momkom kog on godinama odlično poznaje.

Foto: Pink.rs

Moja bivša žena izabrala je momka kojeg poznajem odranije. Kako ga poznajem? Mi smo bili u braku, a Ana je uporedo bila sa Danijelom. Takoreći, varala me je sve dok to nisam saznao. Ništa u životu nije slučajno, pa tako ni naš razvod. Oko svega što je vezano za Lorenu, naš dogovor super funkcioniše - rekao je Darko.

Foto: E-Stock/Ivan Dobričić

Nikada ne bih dozvolio da Lorena zove Danijela "tata", niti ga ona tako zove. Danijel je za nju Danijel, Marina je Marina. Ona ima svoju majku i svog oca - dodao je Lazić.

Pevač je za kraj rekao i stan koji se vodi na njegovo ime, a u kom žive Ana i njihova ćerka, ima u planu da ostavi ćerki, kao i da nema dileme kada je reč o podeli imovine koju su stekli u braku.

PROČITAJTE: MARKO ĐURKOVSKI UHVAĆEN SA DRUGOM ŽENOM: Na Farmi je prevario sadašnju suprugu, a evo šta sada radi iza njenih leđa! (PAPARACO)

Pink.rs

#Darko Lazić

'