AKTUELNO

Iako je želela da najuspešnijem teniseru u istoriji srpskog tenise pruži podršku, bila je ismejana.

Pevačici Dušici Grabović, koja je slavu stekla učešćem u najpopularnijem rijalitiju u regionu, "Farma", izgleda da je za oko zapao drugi reket sveta, Novak Đoković.

Naime, ona je na svom profilu na društvenoj mreži Instagram objavila nekoliko godina staru fotografiju sa teniskim asom i poručila mu da će uskoro biti uz njega tokom njegovog učešća na Australijen Openu.

Kako je često u Australiji zbog angažmana, pevačica je uz fotografiju napisala kako će sa tribina bodriti Noleta.

Žao mi je što nisam u mojoj voljenoj Australiji da te bodrim sa tribina na samom početku Australijan opena. Ipak, dolazim uskoro kada budeš u finalu, jer je Australija tvoj teren i znam da ćeš je opet osvojiti i izaći sedmi put kao pobednik Australijen Opena. Napred, Nole, uz tebe sam - napisala je Dušica.

Iako su mnogi u komentarima uputili podršku najboljem srpskom teniseru, neki su iskoristili priliku da upute prozivke na račun bivše farmerke.

I njemu je bas žao, baš kaže da će teško da pobedi ako ne dođeš sto pre - napisao je jedan pratilac, a drugi se nadovezao:
Vidi se da se uplašio kad te video, ako već ideš na finale nemoj mu izlaziti na oči, molim te.

Kako će Grabovićeva reagovati na ove komentare, ostaje da vidimo.

Iako je svim srcem bila uz našeg najuspešnijeg tenisera, Dušica mu, ipak, nije donela sreću - Đoković je eliminisan u drugom kolu Australijan opena od Uzbekistanca Denisa Istomina.

Autor: M. Đurović

#Dušica Grabović

#Novak Đoković

#Teniser

#pevačica

'