AKTUELNO

Izvor blizak bivšoj učenici najgeldanijeg rijalitija u regionu "Farma" otkriva detalje ovog čina.

Pre izvesnog vremena, klaberka, a sada i pevačica Tamara Đurić doživela je veliku neprijatnost kada joj je neko zapalio skupoceni auto marke "Porše".

Mesecima kasnije, otkriveno je da joj je to uradio bivši dečko, milijarder iz Hrvatske i to zbog ljubomore.

Milijarder je poludeo kada je saznao da ga starleta izbegava i šikanira , pa je odlučio da joj se osveti tako što će joj uništiti ono što najviše voli - luksuzni auto.

Izvor blizak bivšoj učenici najgeldanijeg rijalitija u regionu "Farma" otkriva detalje ovog čina.

- Tamara ne želi da priča o tome ko je njoj zapalio auto, ali ako bude progovorila hrvatski tajkun će biti u velikom problemu. Ona ne želi da je više uzima u usta i da je ogovara na svakom ćošku, i ne samo to. ona je poludela kada je saznala da taj čovek daje tamošnjim medijima sve fotografije i informacije o njoj, i zaboravlja da je zapravo on krivac što je njen auto zapaljen. Ako bude nastavio sa pričom da ga ona šikanira, lično će otići u policiju i prijaviti ga - ispričao je izvor blizak Tamari.

Novopečena pevačica nije bila raspoložena za razgovor na ovu temu.

- Pozvali smo novopečenu pevačicu, ali ona nam je kratko poručila: "Svako nosi svoj krst. Ja se za sad neću oglašavati ovim povodom, ali ako nastave da me izazivaju imaćete materijala u feljtonima, a i objasnićemo se na sudu. Imam novu vezu u kojoj uživam i ne želim da mi se vuku duhovi iz prošlosti - jasno je rekla Đurićeva.

Autor: M. Đurović

#Farma

#Tamara Đurić

#pevačica

#starleta

'