AKTUELNO

Zanimljiva anegdota iz Osla!

Gosti ovonedeljnog izdanja emisije "Magazin In" bili su pevač Dragan Kojić Keba i glumac Dragan Marinković Maca. Kako je čitava emisija tekla u zabavnom tonu, Maca je ispričao jednu zanimljivu situaciju, a koja se ticala pevača.

Ja sam radio "Pile Maca Šou" i Keba je bio gost. Kada je došao imao je tragove od ženskih noktiju po vratu. Ja ga pitam šta je to, on kaže: "Brate, pevao sam, bio na koncertu, neka devojka kao nešto da mi kaže i ja se sagnem i ona me ogrebe" - ispričao je Maca ovu zanimljivu anegdotu.

Foto: TvPink Printscreen

Voditeljka Sanja Marinković je zaključila da je Keba bio žrtva ženske nežnosti i ljubavi. Pevač je imao potrebu da objasni celu situaciju, pa je ispričao i kako je tekao ovaj događaj.

Hari Mata Hari i ja smo bili zajedno na turneji u Oslu, u Norveškoj. Mene svugde žene obožavaju. Bina je bila visoka, publika dole. I jedna devojka je htela da me poljubi i ona me uhvatila i povukla me dole, gubio sam ravnotežu i naglo sam se povukao i ogrebala me. Ni sada mi niko ne veruje da je to istina - rekao je Kojić.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: DO ČEGA DOĐE, KEBO? Pevač ovom izjavom NASMEJAO DO SUZA sve u MAGAZINU IN, Sanja Marinković ostala u čudu! (VIDEO)

Keba je istakao i da mu je bilo teško da ženi objasni situaciju koja se odigrala na nastupu, a dodao je i da Hari Mata Hari nije hteo da mu pomogne u tome. Pored Kojića i Mace, gosti emisije bili su i pevač Sale Tropiko, reper Nenad Aleksić Ša, kao i glumac Branislav Petrušević Petrući.

Foto: TvPink Printscreen

Pink.rs

#Dragan Kojić Keba

#Dragan Marinković Maca

#Magazin In

'