separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

IMAO JE BRAZDE OD ŽENSKIH NOKTIJU PO VRATU: Keba ispričao kakvu je nezgodu doživeo na nastupu u Norveškoj! (FOTO)


Zanimljiva anegdota iz Osla!


Gosti ovonedeljnog izdanja emisije "Magazin In" bili su pevač Dragan Kojić Keba i glumac Dragan Marinković Maca. Kako je čitava emisija tekla u zabavnom tonu, Maca je ispričao jednu zanimljivu situaciju, a koja se ticala pevača.

Ja sam radio "Pile Maca Šou" i Keba je bio gost. Kada je došao imao je tragove od ženskih noktiju po vratu. Ja ga pitam šta je to, on kaže: "Brate, pevao sam, bio na koncertu, neka devojka kao nešto da mi kaže i ja se sagnem i ona me ogrebe" - ispričao je Maca ovu zanimljivu anegdotu.

Autor: TvPink Printscreen

Voditeljka Sanja Marinković je zaključila da je Keba bio žrtva ženske nežnosti i ljubavi. Pevač je imao potrebu da objasni celu situaciju, pa je ispričao i kako je tekao ovaj događaj.

Hari Mata Hari i ja smo bili zajedno na turneji u Oslu, u Norveškoj. Mene svugde žene obožavaju. Bina je bila visoka, publika dole. I jedna devojka je htela da me poljubi i ona me uhvatila i povukla me dole, gubio sam ravnotežu i naglo sam se povukao i ogrebala me. Ni sada mi niko ne veruje da je to istina - rekao je Kojić. 

Autor: TvPink Printscreen

Keba je istakao i da mu je bilo teško da ženi objasni situaciju koja se odigrala na nastupu, a dodao je i da Hari Mata Hari nije hteo da mu pomogne u tome. Pored Kojića i Mace, gosti emisije bili su i pevač Sale Tropiko, reper Nenad Aleksić Ša, kao i glumac Branislav Petrušević Petrući.

Autor: TvPink Printscreen

Pink.rs

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti