AKTUELNO

Imala je potrebu da se oglasi!

Pevačica Kristina Kija Kockar postala je poznata u javnosti kada se njen, sada već bivši, suprug Sloba Radanović uselio u velelepni grad nadomak Beograda i započeo svoj život u rijalitiju "Zadruga". On je Kristinu u ovom šou programu prevario sa Lunom Đogani, a u sve su upletene i njihove porodice.

Foto: Pink.rs/e-stock J Jovanović

Iako je mnogo puta govorila o tome, Kija je rešila da stavi tačku na sve priče o njoj, a koje se vezuju za Lunu, Slobu, Anabelu Atijas i druge.

Kija je prvo objavila Anabelin snimak sa promocije Lunine knjige "Igra sudbine".

Mene je to tako vratilo u taj period. Ja još nisam spremna da ponovo preživim sve to, imam neku rupu u stomaku - rekla je Anabela na prvom snimku dok je komentarisala roman koji govori o Luninoj i Slobinoj ljubavi tokom rijalitija.

Foto: Printscreen Instagram

Kockareva je na to imala spreman odgovor, pa je napravila grupu snimaka, na kojima se vidi šta je Anabela pričala o njenom braku u toku rijalitija.

Ja sam došla da vidim svog zeta, "Ko je nju naterao da uđe". Evo molim vas, na silu vratite čoveka ženi", "Brak nije postojao 2 godine, to više ni u crkvi ne važi", "Kija Kocar je u jako lošem psihičkom stanju - samo su neke od stvari koje je tada Atijasova govorila.

Foto: Printscreen Instagram

Kija je na kraju kratko i jasno samo napisala:

Hvala lepo. Sada je vreme da sjašete sa mene.

Foto: Printscreen Instagram

Nakon Kije, oglasio se i njen bivši muž Sloba Radanović koji je podelio njenu objavu i napisao: "Bio bi red."

Foto: Printscreen Instagram

Međutim, Kiji se to očigledno nije dopalo, pa je imala šta da poruči bivšem suprugu:

Hahahahaha, podržao, hahahahha! Pa on je direktan krivac zbog svega što su mi radili od ovih, do njegove porodice i prijatelja... i sam on... Doći će i njegova kompilacija - napisala je Kija.

Foto: Printscreen Instagram

Kija je očigledno rešila da završi jednom za svagda sa svima, a kakvu kompilaciju je pripremila za Slobu ostaje nam da vidimo!

Autor: Pink.rs

#Anabela Atijas

#Kristina Kockar

#Slobodan Radanović

'