separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

Dragana Mitar krišom dala ceduljicu Ša, odmah se oglasila njegova žena! Evo šta kaže o NJIHOVOJ AFERI i prekidu prijateljstva sa Sanjom i Matorom


Ivana Aleksić za naš portal osvrnula se na sve aktuelnosti iz "Zadruge" koje se tiču njenog supruga.


Reper Nenad Aleksić Ša definitivno je jedan od zadrugara koji je obeležio nedelju na izmaku. Čitava Bela kuća brujala je o tome što je Dragana Mitar, sa kojom su ga ranije povezivali, pokušala ponovo da stupi u kontakt s njim krišom mu stavivši ceduljicu u džep, međutim, to nije jedina situacija zbog kojih se Ša našao u žiži. On je žestoko zaratio sa svojim prijateljicama Jovanom Tomić Matorom i Sanjom Stanković, sa kojima ne komunicira, a o svim aktuelnostima porazgovarali smo sa njegovom suprugom Ivanom Aleksić.

Autor: Privatna arhiva

Na samom početku, upitali smo Ivanu da li Nenadu veruje posle svega što se izdešavalo sa Draganom Mitar.

- Naravno da mu verujem i mislim da posle te situacije postaje i drugima jasno da tu nema apsolutno ničega... To je igra koja je izmakla kontroli. To sa ceduljicom se desilo pre mesec dana ili mesec ipo, a oni ne komuniciraju uopšte još pre toga, tako da mislim da tako i treba da ostane, kao što Nenad stalno i govori unutra - objasnila je Ivana, koja se potom osvrnula na prekinuto prijateljstvo svog supruga i Jovane i Sanje.

Autor: E-Stock/Dušan Stanojević

- Da ste me ovo pitali kad se to desilo prve večeri, ja bih rekla da su razlozi nervoza i opšti haos u kući i neraspoložnje je uradio svoje, pomiriće se sutra kad se smire i popričaju. Ali sada, kada vidim da to traje danima i da Matora ne popušta i pravi distancu, i pored toga što je on rekao šta se dešava napolju i da je hteo mene da zaštiti - e pa, ne sviđa mi se situacija! Jer ako smo prijatelji, treba da misli i na mene. Nenad je tamo sam i one su bile drugarice iz spoljnog sveta koje su trebale da budu tu za njega. Ne znam kako se to dogodilo i najbolje je da sve razreše ili ne razreše kada izađu iz "Zadruge", nikako tamo za crnim stolom gde se svaka izgovorena reč može zloupotrebiti. On neće ići za nekim ako prilazi samo on stalno... A one su par, on je sam tamo -  Matora je trebalo, kad ga već zna, da ga pozove češće, jer on se nikada ne nameće, takav je čovek. Pristrasna sam, on je moj muž i naravno da sam na njegovoj strani, pogotovo zato što je on mene želeo da zaštiti od ružnih situacija koje su me zadesile napolju - u dahu objašnjava Ivana.

Autor: TvPink Printscreen

Ona nije sigurna da li će Matora i Ša ikada razrešiti sukobe iz "Zadruge".

- Ne znam, jako sam zbunjena zbog trenutne situacije i činjenice da je pored svih napada nekako puklo i njihovo prijateljstvo. Žao mi je što je tamo potpuno sam, a nije trebalo tako da bude. Napolju ću biti i ja tu, pa možda uspem da ih izmirim.

Ša je, tokom jedne od rasprava sa ljubavnim parom, zapretio Sanji Stanković da ga ne vuče za jezik kako ne bi u javnost izneo ono što zna o njoj. S tim u vezi, pitali smo Ivanu o čemu je reč.

Autor: Pink.rs

On ujeda kada je ljut i govori gomilu reči koje znam da ne misli. "Uđe u crveno", kako bi on rekao. Zato se posle i izvinjava ljudima jer zna da je pogrešio. I Matora sve to vrlo dobro zna. Mi Sanju znamo baš kako je i ona rekla - kao devojku naše drugarice Matore i draga nam je. Nema tu ničega sem sukoba koji je iz gluposti postao jedna od glavnih tema u kući - kaže supruga poznatog repera.              

D. Tanasijević

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti