separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

SVOJIM STAJLINGOM ZASENILA SVE! Teodora Marković napravila promenu u izgledu, a svojim nastupom se DIREKTNO PLASIRALA U SLEDEĆI KRUG! (VIDEO)


Potpuno drugačija!


Teodora Marković nastupila je šesta večeras u drugoj emisiji sedmog kruga "Pinkovih zvezdica - All Stars" i to pesmom "Scarred to be lonely" koju pevaju Martin Gariks i Dua Lipa. Svojim stajlingom Teodora je zasenila sve, a nije manjkao ni scenski nastup. Ona je ovog puta predstavila malo drugačiju sebe, s obzirom na to da joj je frizura drugačija, a stajling se dopao svima.

Autor: TvPink Printscreen

Teodora je zasluženo dobila svih pet glasova žirija i tako se plasirala u osmi krug.

Autor: TvPink Printscreen

Znalački, sve si tako nešto lepo izvela. Ja ne znam pesmu, ne slušam ja to, to moja ćerka sluša. Ne znam šta da iskomentarišem, veoma si bila u pesmi, tvoje pevanje je bilo dobro, sviđa mi se i nastup i nova promena, te šiškice... - rekla je Leontina.

Autor: TV Pink Printscreen

Start ti nije bio dobar, bio je falš i nesigurno ali si se iskupila u drugoj polovini, zato sam malo bila duže dole. Kad sam se podigla, videla sam da lepo izgledaš. Nisi senzacija večeras, ali si odlična bila - rekla je Nataša.

Autor: TV Pink Printscreen

Teodorin nastup pogledajte u nastavku.

Sve novosti o vašem omiljenom muzičkom takmičenju "Pinkove zvezdice - All Stars" pratite na zvaničnoj Fejsbuk stranici klikom OVDE, kao i na zvaničnoj Instagram stranici klikom OVDE.

Autor: N. Vujčić

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti