AKTUELNO

Glasovnim sposobnostima ostavlja bez teksta!

Četvrti nastup večeras u "Pinkovim zvezdicama - All Stars" kada se takmičari predstavljaju aktuelnim hitovima u poslednjih pet godina imala je Milica Ilić. Ova petnaestogodišnjakinja izabrala je jedan od najvećih svetskih hitova "No roots" koju u originalu izvodi Alis Merton.

Foto: TvPink Printscreen

Kao i njeni drugari iz takmičenja, i Milica je imala pratnju plesne grupe koja je učinili da ovaj nastup izgleda još bolje, a sasvim zasluženo dobila je svih pet glasova žirija.

Foto: TvPink Printscreen

Šta da komentarišeš nju, ona peva kao zmaj. Izabrala si svetski hit, ova pevačica nije svetski poznata, ja sam imala prilike da je gledam uživo i ona zvuči fantastično. Ovo je jako dobro bilo i meni se svidelo što se ti ložiš na tu pesmu, na svoj nastup. To je ono što je suština i ti si uživala i dopalo mi se izuzetno. Pevanje je bilo besprekorno - rekla je Goca.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti si dobila peticu i možeš da ne brineš. Rekla ti je Goca sve što je bilo dobro, ja ću sebi dati za pravo da ti kažem nešto što mi se nije svidelo. Meni je malo smetalo zato što si pogrešila temu u emociji. Volela bih da si se malo "natripovala" drugačije. Volela bih da si malo u buntu bila. Ona peva o tome da nema korene. Atmosferu si pogrešila - rekla je Nataša.

Foto: TV Pink Printscreen

Miličin nastup pogledajte u nastavku.

Sve novosti o vašem omiljenom muzičkom takmičenju "Pinkove zvezdice - All Stars" pratite na zvaničnoj Fejsbuk stranici klikom OVDE, kao i na zvaničnoj Instagram stranici klikom OVDE.

Autor: N. Vujčić

#Milica Ilić

#Pinkove zvezdice - All Stars

'