AKTUELNO

Osvojio je žiri!

Nakon Darije, na scenu "Pinkovih zvezdica - All Stars" izašao je David Marković koji je odlučio da se predstavi pesmom "Writing's on the wall" Sema Smita. Već na prve taktove pesme začula se Goca Tržan koja je rekla "Jao, koliki zalogaj". Ipak, David je opravdao očekivanja i pesmu sjajno izveo!

Foto: TvPink Printscreen

Naime, svojim anđeoskim glasom David je pokazao da ovo ipak nije bio preveliki zalogaj za njega te je zasluženo dobio svih pet glasova žirija.

Foto: TvPink Printscreen

Postoje deca koja su ti bliža srcu, ti si blizak srcu mome. Toliko si emotivno ovo doneo, preznojila sam se sva koliko sam uzbuđena. Tako je sve bilo umereno i kulturno i na visini zadatka. Ne mogu da skinem osmeh sa lica. Imao si nekoliko opasnih falševa, ali u ovom slučaju to možemo da zanemarimo. Ovo je jedan od tvojih najlepših nastupa - rekla je Nataša Bekvalac.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovo je bio pobednički nastup, ovakvim nastupom treba da se završi jedan ovakav šou. Bio si na nivou jednog Džejms Bonda. Pevao si divno, sve kako treba - rekao je Marko Kon.

Foto: TV Pink Printscreen

Hipnotisana sam, suze su mi krenule, probudio si jaku emociju u meni, sve je bilo perfektno, svaka čast - rekla je Kija.

Foto: TV Pink Printscreen

Davidov nastup pogledajte u nastavku.

Sve novosti o vašem omiljenom muzičkom takmičenju "Pinkove zvezdice - All Stars" pratite na zvaničnoj Fejsbuk stranici klikom OVDE, kao i na zvaničnoj Instagram stranici klikom OVDE.

Autor: N. Vujčić

#David Marković

#Pinkove zvezdice - All Stars

'