AKTUELNO

Nakon što ih je paparaco uslikao zajedno na večeri, Vladimir Volkov i Marija Ana Smiljanić su u žestokoj svađi.

Fudbaler Vladimir Volkov uhvaćen je nedavno u jednom prestoničkom restoranu kako večera zajedno sa Marijom Anom Smiljanić, učesnicom prve sezone "Zadruge", o čemu je portal Pink.rs prvi pisao.

Foto: Privatna arhiva

Vladimir se nedavno pomirio sa pevačicom Sandrom Afrikom, sa kojom je imao burnu vezu. Nakon što je uhvaćen u društvu Marije Ane Smiljanić, počele su da kruže glasine da su Volkov i bivša zadrugarka zajedno.

Foto: Pink.rs

Nakon što ih su ih naši paparaci uhvatili zajedno, Vladimir Volkov se naljutio na Mariju Anu Smiljanić kojoj je pre toga sve vreme slao poruke u kojima joj je jasno poručio da mu nedostaje. Posle objavljenih paparaco fotografija na našem portalu, Volkov je počeo da preti Mariji Ani.

Foto: TvPink Printscreen

Mi vam u nastavku donosimo delove njihovih prepiski iz perioda pre nego što su uslikani zajedno na večeri. Iz ovih poruka se može zaključiti da je Volkov želeo da osvoji srce Marije Ane.

Foto: Pink.rs/Privatna arhiva

Spavaš? - upitao je fudbaler Mariju Anu.
Ne, što? - bio je njen odgovor.
Pa pitam onako, bezveze. Da vidim šta radiš - nastavio je Volkov.

Foto: Pink.rs

Gledam seriju - odgovorila je Marija Ana.
Ja legao da spavam i eto, setio te se. Za razliku od tebe - prebacio joj je fudbaler.

Foto: Pink.rs/Privatna arhiva

PROČITAJTE: MISTERIOZNA PORUKA I BELA RUŽA: Zalediće vam se krv u žilama kad vidite šta se nalazi na ulazu u zgradu gde je pre devet godina mučki UBIJENA KSENIJA PAJČIN! (VIDEO)

Neću ni nanu, ni kamilicu, hoću Marijaanicu. Kada se gledamo? Gde si od petka, subote? - pisalo je u jednoj od Volkovovih poruka koje je uputio bivšoj zadrugarki.

Foto: Tanjug/Dragan Stanković, e-stock Ivan Dobričić

U narednom periodu ostaje nam da vidimo kako će funkcionisati ovaj odnos i da li će se bura između njih smiriti, kao i da li će se oglašavati Sandra Afrika nakon što je njen dečko uhvaćen u ovim radnjama.

Autori: K. Ristić / S. Kuvekalović

#Marija Ana Smiljanić

#Vladimir Volkov

'