AKTUELNO

On je ljubav njenog života, a zbog tih osećanja koje gaji prema voditelju, uradila je nešto što do sada nije niko.

Vatrena obožaveteljka dobro poznatog TV lica Boška Jakovljevića poslednjih 20 godina radi nešto potpuno neverovatno. Naime, Ema Đokić iz Beograda otkrila je da je još pre 20 godina uzela žvaku koju je Boško tada bacio i od tada je žvaće svakodnevno. Ona čak Boškovu žvaku čuva u zlatnoj čaši koja je napunjena svetom vodicom sa Ostroga.

- Jako mlada i naivna sa 22 godine počela sam da radim i tamo sam upoznala Boška, ali on nije bio preterano zainteresovan za mene jer je bio opčinjen svojom karijerom manekena - započinje svoju priču Ema Đokić (48) sa Čukarice i dodaje:

Foto: E - Stock

- Ubrzo je dao otkaz i postao popularni voditelj. Svaki dan sam ga gledala i odlučila da ga posetim ispred studija gde je snimao tadašnji ''City''. Čekala sam i čekala, ali nisam uspela da mu se javim. Iz daleka sam videla da je u žurbi bacio žvaku koju je često žvakao tokom emisije. Ja sam brže-bolje potrčala, pronašla je i od tada je ljubomorno čuvam, gajim i svakodnevno žvaćem satima. Pa kad već nisam uspela da se udam za ljubav svog života, barem da imam nešto njegovo u svojim ustima - sa tugom u očima završava Ema svoju ljubavnu priču.

Foto: Printscreen Youtube

Autor: Pink.rs

#Boško Jakovljević

'