AKTUELNO

Saznala je sve!

Tokom svog boravka u prvoj sezoni rijaliti programa "Zadruga" u kom je pobedila, pevačica Kristina Kija Kockar bila je najbolja drugarica sa Anom Korać koja je trenutno učesnica druge sezone najgledanijeg formata na našim prostorima.

Foto: RTV Pink

Kija i Ana bile su velika podrška jedna drugoj u Beloj kući, a nakon što su izašle iz "Zadruge", njihovi odnosi su zahladneli.

Foto: RTV Pink

Zbog čega se više ne druži sa Anom Korać bilo je pitanje koje je Kockareva dobila od strane svojih pratilaca kada se uživo uključila putem društvene mreže Instagram gde je prati veliki broj ljudi.

Foto: Printscreen Instagram

Ne družim se više sa Anom Korać. Neću vam reći razlog, iako to sve zanima. Za neke stvari sam saznala baš tu noć kad joj se to desilo sa ocem i zato nikada nisam pričala o tome, niti ću. Ja želim prvo da pričam sa njom. Iskreno, jedva čekam da je vidim i da je pogledam u oči - rekla je Kija.

Kako su izgledali momenti u kojima je Kija pričala o svojoj nekadašnjoj drugarici Ani Korać, možete pogledati u video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta.

PROČITAJTE: Sloba ipak NIJE BIO NJENA NAJVEĆA LJUBAV?! Tvrdila je da NIJE IMALA NIKOG POSLE RASKIDA SA NJIM, a sada je Luna javno priznala: SVIĐAO MI SE, BILA SAM SA GASTOZOM! (VIDEO)

Pink.rs

#Ana Korać

#Kristina Kockar

'