separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

MISTERIOZNA PORUKA I BELA RUŽA: Zalediće vam se krv u žilama kad vidite šta se nalazi na ulazu u zgradu gde je pre devet godina mučki UBIJENA KSENIJA PAJČIN! (VIDEO)


Važila je za jednu od najseksipilnijih osoba na našoj javnoj sceni.


Sutra se navršava devet godina od kako je pevačica Ksenija Pajčin tragično izgubila život u svom stanu na Voždovcu. Kseniju je iz vatrenog oružija usmrtio njen tadašnji dečko maneken Filip Kapisoda, posle čega je digao ruku na sebe.

Autor: RTV Pink , printscreen

Mnogi i nakon devet godina ne mogu da poveruju da Ksenije više nema. Pevačica je važila za uvek nasmejanu osobu koja je bila puna energije i optimizma, a uvek je zračila i svojim atraktivnim izgledom.

Autor: E-stock/Milan Lučić

Beživotna tela svoje ćerke i tadašnjeg pevačicinog dečka, zatekla je Ksenijina majka Ljubica. Tragedija se dogodila u Nikšićkoj ulici, a zbog ovog tragičnog događaja zgradu u kojoj je Ksenija živela komšije su proglasili ukletom.

Autor: Pink.rs

Svake godine brojni poštovaoci pokojne Ksenije ostavljaju cveće i poruke ispred zgrade svoje omiljene pevačice, a naša ekipa je ove godine zatekla tamo neobičnu poruku i belu ružu.

Naime, devet godina nakon tragične smrti pevačice, ekipa portala Pink.rs zatekla je prizor od kog se ledi krv u žilama ispred zgrade u kojoj je pevačica živela i u kojoj je ubijena. Na ulazu smo primetili belu ružu, koju je ostavio nepoznati muškarac uz veoma emotivnu poruku iz koje se može zaključiti da mu je Ksenija veoma značila.

Autor: Pink.rs

Nikada te neću zaboraviti... Gde god da si... Tvoj - piše na ceduljici koju smo zatekli pored bele ruže.

Autor: Pink.rs

Takođe, komšije su nam rekle da i dalje ne mogu da se oporave od tragedije koja se dogodila mladoj pevačici u njihovoj zgradi, kao i da je stan u kom je Ksenija ubijena prodat stranim državljanima.

Autor: Pink.rs

Šta smo zatekli na licu mesta u Nikšićkoj, pogledajte u video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta.

Podsetimo, Ksenija Pajčin karijeru je započela kao igračica po domaćim klubovima, posle čega je završila u grupi "Dak". Nakon što je otišla iz ovog sastava, Ksenija je započela solo karijeru i važila je za jednu od najseksipilnijih osoba na našoj javnoj sceni.

Pink.rs

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti